ΠΑΟΚ: Με Ουάρντα αντί Ελ Καντουρί στην ενδεκάδα απέναντι στην Μπενφίκα

Ο Αμρ Ουάρντα θα αντικαταστήσει τον Ομάρ Ελ Καντουρί στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπενφίκα για τα play offs του Champions League (21/8).

ΠΑΟΚ: Με Ουάρντα αντί Ελ Καντουρί στην ενδεκάδα απέναντι στην Μπενφίκα
Eurokinissi

Ο Ελ Καντουρί υπέστη οστικό οίδημα στη ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Σπαρτακ Μόσχας και δεν έχει καταφέρει να το ξεπεράσει. Εκ τούτου ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να βρει τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που άφησε πίσω του ο Μαροκινός εξτρέμ, με τον Αιγύπτιο Αμρ Ουάρντα να είναι αυτή τη στιγμή ο επικρατέστερος.

Οι Ζαμπά και Λάμπρου είναι δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που μπορούν να αντικαταστήσουν τον Ελ Καντουρί, ωστόσο ο Ρουμάνος τεχνικός έχει σαφής προτίμηση στον πρώην παίκτη του Ατρόμητου. Αναφορικά με τα πλάνα της υπόλοιπης 11άδας, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με τους υπόλοιπους δέκα ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί στη ρεβάνς με την Σπαρτάκ στη Ρωσία.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Πιθανή 11άδα: Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Μαουρίτσιο, Κάνιας, Λημνιός, Ουάρντα, Πέλκας, Πρίγιοβιτς,

Οι 21 ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας είναι οι: Ρέι, Πασχαλάκης, Σιαμπάνης, Μάτος, Κίτσιου, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Χατσερίδης, Μαλεζάς, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Λάμπρου, Πρίγιοβιτς, Ακπόμ.