Μακάμπι Χάιφα: Διπλή μεταγραφή η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League, Μακάμπι Χάιφα, προχωρά στην απόκτηση των Φραντζί Πιερό και Πιέρ Κορνού.

Μακάμπι Χάιφα: Διπλή μεταγραφή η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού

Με δύο παίκτες θα ενισχύσει το έμψυχο δυναμικό της η Μακάμπι Χάιφα. Η προσεχής αντίπαλος του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League, αναμένεται να προσθέσει στο ρόστερ της τόσο τον Φραντζί Πιερό όσο και τον Πιέρ Κορνού.

Ο Φραντζί Πιερό, που αγωνίζεται ως επιθετικός, βρισκόταν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας φορώντας τη φανέλα της Γκινγκάμπ, με την οποία κατέγραψε 15 γκολ και 4 ασίστ σε 36 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις. O διεθνής με την Αϊτή πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον αναμένεται να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ισραήλ.

Ο Πιέρ Κορνού από την άλλη, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και την περασμένη αγωνιστική περίοδο βρισκόταν στην Οβιέδο. Με την τελευταία πήρε μέρος σε 31 αναμετρήσεις και μοίρασε τρεις ασίστ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα στις 20 Ιουλίου στο Ισραήλ, το πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 2ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ η ρεβάνς στη χώρα μας έχει οριστεί μία εβδομάδα αργότερα, στις 27 Ιουλίου.