Ολυμπιακός: Οι διαιτητές των αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα

Ορίστηκαν από την UEFA οι διαιτητές για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Ολυμπιακός: Οι διαιτητές των αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα

Έγιναν γνωστοί και επίσημα οι διαιτητές των δύο αγώνων του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Χάιφα για τον β' προκριματικό γύρο του Champions League. Το παιχνίδι που θα διεξαχθεί στις 27 Ιουλίου στο Φάληρο θα διευθύνει ο Πολωνός Ντάνιελ Στεφάνσκι και βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Νταβίντ Γκόλις και Μίχαλ Ομπούκοβιτς, ενώ τέταρτος θα είναι Νταμιάν Σίλβστρακ.

Ο Σεφάνσκι είχε παίξει τον Ολυμπιακό στο 0-0 με την Μπέτις στο "Γ. Καραϊσκάκης" το 2018 όταν και είχε αποβάλει τον Τσιμίκα 20 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα. Γενικά ο Ολυμπιακός δεν έχει και τις καλύτερες αναμνήσεις από Πολωνούς διαιτητές, αφού τον έχουν παίξει στα παιχνίδια Ολυμπιακός-ΑΠΟΕΛ 0-1, Μπάγερν-Ολυμπιακός 2-0 και Γουλβς-Ολυμπιακός 1-0.

Τον αγώνα που θα διεξαχθεί στις 20 Ιουλίου στη Χάιφα θα ορίστηκε να διευθύνει ο Γερμανός Στέγκεμαν και βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Κρίστιαν Γκίτελμαν και Μάρκο Ασμίλερ, ενώ τέταρτος θα είναι ο επίσης Γερμανός Ρόμπερτ Σρέντερ.