Champions League: Οι γαλλικές Αρχές κάλεσαν οπαδούς των Λίβερπουλ και Ρεάλ για το χάος στο Παρίσι

Οι οπαδοί των Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης θα καταθέσουν στις γαλλικές Αρχές για όσα συνέβησαν στον τελικό του Champions League του Παρισιού.

Champions League: Οι γαλλικές Αρχές κάλεσαν οπαδούς των Λίβερπουλ και Ρεάλ για το χάος στο Παρίσι

Την επόμενη Τρίτη (21/6) θα καταθέσουν επιλεγμένοι οπαδοί της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης στα αρμόδια δικαστικά όργανα της Γαλλίας για όσα συνέβησαν στον τελικό του Champions League στο Παρίσι.

Θυμίζουμε ότι αρκετοί οπαδοί που είχαν εισιτήρια έμειναν εκτός γηπέδου, επειδή κάποιοι είχαν περάσει με πλαστά εισιτήρια, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν σκηνές «χάους».

Η αστυνομία έκανε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων και πλέον οι Αρχές της Γαλλίας ξεκινούν τη διαλεύκανση της υπόθεσης για να ρίξει τις... καμπάνες. Ο επικεφαλής της τοπικής αστυνομίας έχει αναλάβει ήδη την ευθύνη.

Παρόντες στην ακροαματική διαδικασία θα είναι οπαδοί δύο συνδέσμων της Λίβερπουλ, εκπρόσωποι της Ευρωπαϊκής Ένωσης Φιλάθλων και οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης.

Επίσης, θα απολογηθούν δύο υπεύθυνοι σε θέματα ασφάλειας και οργάνωσης από πλευράς UEFA, αλλά και ο δήμαρχος της περιοχής του Σεντ Ντενίς που βρίσκεται το «Stade de France».