Μαρτίνς: «Δυνατή η Μακάμπι Χάιφα, όμως ο στόχος είναι η πρόκριση!» (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς κληθείς να σχολιάσει την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League μίλησε για «δυνατό αντίπαλο» και «πρόκληση» αλλά και για ξεκαθάρο στόχο που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση.

Μαρτίνς: «Δυνατή η Μακάμπι Χάιφα, όμως ο στόχος είναι η πρόκριση!» (vid)

Καμιά διάθεση υποτίμησης της Μακάμπι Χάιφα δεν έχει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού ερωτηθείς για το αποτέλεσμα της κληρωτίδας της UEFA που έστειλε τον πρωταθλητή Ελλάδος απέναντι σε εκείνον του Ισραήλ χαρακτήρισε τον αντίπαλο «δυνατή ομάδα» και «πρόκληση», αλλά δεν παρέλειψε να να αναφέρει ότι ο στόχος είναι αυτονόητος και δεν είναι άλλος από την πρόκριση.

«Είναι μία πολύ καλή ομάδα, πρόκειται για έναν δυνατό αντίπαλο. Έχουμε δει τη δουλειά που κάνει στο Ισραήλ τα τελευταία δύο χρόνια.

Είναι πραγματικά μία πρόκληση για εμάς, όμως και εμείς έχουμε όλες τις προϋποθέσεις, όλοι γνωρίζουν ότι ο στόχος μας είναι να προκριθούμε, θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε το στόχο αυτό.

Είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος με πολλούς διεθνείς Ισραηλινούς παίκτες και θα πρέπει να έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να περάσουμε», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής με δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι των ερυθρολεύκων στο Youtube.