Μπενζεμά: «Περήφανος για όσα έχω πετύχει, φυσικά σκέφτομαι την Χρυσή Μπάλα»

O πρώτος σκόρερ του φετινού Champions League, Καρίμ Μπενζεμά, μιλώντας μετά την λήξη του τελικού τόνισε πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να κεδίσει την Χρυσή Μπάλα ενώ δήλωσε περήφανος για όσα έχει πετύχει. 

Μπενζεμά: «Περήφανος για όσα έχω πετύχει, φυσικά σκέφτομαι την Χρυσή Μπάλα»

Ο Καρίμ Μπενζεμά ήταν ο πρώτος σκόρερ του φετινού Champions League οδηγώντας την Ρεάλ Μαδρίτης στο 14ο τρόπαιο της ιστορίας της και το πέμπτο δικό του. Μετά το πέρας του τελικού, ο Γάλλος μίλησε για το ενδεχόμενο να κατακτήσει την Χρυσή Μπάλα:

«Φυσικά και σκέφτομαι τη Χρυσή Μπάλα», δήλωσε συγκεκριμένα στο Canal Plus και συνέχισε: «Τώρα θα ενταχθώ στην εθνική ομάδα, αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να κάνω πολλά περισσότερα με την ομάδα μου. Σε κάθε περίπτωση είμαι περήφανος για αυτό που έχω κάνει».

«Δεν υπάρχει τύχη. Μπορείς να είσαι τυχερός μια φορά, αλλά όχι κάθε φορά. Αξίζαμε να νικήσουμε. Κάναμε προσπάθεια, επιστρέφαμε κάθε φορά και δεν τα παρατήσαμε ποτέ. Κάθε παίκτης είναι σημαντικός στην ομάδα μας, είτε είναι βασικός είτε αναπληρωματικός, είτε δεν παίζει συχνά, αλλά δίνει τα πάντα στην προπόνηση.

Το πιο σημαντικό είναι που κερδίσαμε αυτό το πέμπτο (για εκείνον) Champions League».