Τζέραρντ: «Προβλέπω νίκη της Λίβερπουλ με 2-0 στον τελικό του Champions League»!

Ο παλαίμαχος άσος της Λίβερπουλ και νυν μάνατζερ της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ, προέβλεψε ότι οι «κόκκινοι» θα επικρατήσουν στον τελικό του Champions League με σκορ 2-0 και θα κατακτήσει το 7ο τρόπαιο της ιστορίας της!

 Τζέραρντ: «Προβλέπω νίκη της Λίβερπουλ με 2-0 στον τελικό του Champions League»!

Αφού δεν κατάφερε να στέψει την Λίβερπουλ πρωταθλήτρια ως παίκτης, αλλά ούτε ως τεχνικός της Άστον Βίλα την περασμένη Κυριακή, που πήγε στο Μάντσεστερ (χάνοντας από την Σίτι με 3-2 παρότι προηγήθηκε 2-0) ο Στίβεν Τζέραρντ πιστεύει ότι ήρθε η ώρα η αγαπημένη του ομάδα κι οι φίλοι της να πανηγυρίσουν το βράδυ του Σαββάτου (28/05).

Ο μάνατζερ των «βίλανς» ταξίδεψε στο Παρίσι για να παρακολουθήσει διά ζώσης τον τελικό του Champions League μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης κι έκανε την πρόβλεψη πως οι «κόκκινοι» θα σηκώσουν το βαρύτιμο τρόπαιο (7ο της ιστορίας τους) επικρατώντας με σκορ 2-0 των Μαδριλένων.

«Μπορείς να αισθανθείς την ατμόσφαιρα στην ομάδα. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους στην Λίβερπουλ καλή τύχη και ελπίζω να έχουν το αποτέλεσμα που θέλουν όλοι.

Περιμένω με ενθουσιασμό το παιχνίδι και ο κόσμος έχει δημιουργήσει ήδη ωραίο κλίμα. Ελπίζω να γίνει ένα φανταστικό ματς και προβλέπω νίκη της Λίβερπουλ με σκορ 2-0», δήλωσε, χαρακτηριστικά ο, αισιόδοξος, Τζέραρντ, που φόρεσε τη φανέλα της Λίβερπουλ για 17 ολόκληρα χρόνια, από το 1998 μέχρι το 2015 κατακτώντας το Champions League το 2005 στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Μίλαν.