Ο τεχνικός του Καραϊσκάκη, Γ. Ορφανουδάκης στο τιμ της UEFA για τον τελικό του Champions League

Ένας από τους αξιόλογους «στρατιώτες» του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», ο Γιώργος Ορφανουδάκης συμμετέχει στο τεχνικό τιμ της UEFA για τον τελικό του Champions League στο Παρίσι (28/5, 22.00).

Ο τεχνικός του Καραϊσκάκη, Γ. Ορφανουδάκης στο τιμ της UEFA για τον τελικό του Champions League

Ο Ολυμπιακός θα έχει εκπροσώπηση στον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Λίβερπουλ που γίνεται στο Παρίσι, καθώς εκεί βρίσκεται ήδη η Λίνα Σουλούκου, ενώ και ο Κριστιάν Καρεμπέ φυσικά θα κάθεται στα επίσημα του Σταντ Ντε Φρανς.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες θα έχουν «εκπροσώπηση» και στο τεχνικό κομμάτι για τη διεξαγωγή του τελικού.

Για την ακρίβεια, ο τεχνικός του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης, Γιώργος Ορφανουδάκης (δεύτερος στη ΦΩΤΟ από δεξιά) βρίσκεται στην «Πόλη του Φωτός» και συμμετέχει στο τεχνικό τιμ της UEFA για τη διοργάνωση του τελικού.

Προφανώς και η επιλογή της UEFA δεν έγινε τυχαία προς το πρόσωπο του Ορφανουδάκη, καθώς η δουλειά που γίνεται στο τεχνικό κομμάτι στο Καραϊσκάκη είναι σε υψηλά και ευρωπαϊκά επίπεδα. Δεν αναφερόμαστε φυσικά μόνο στους αγώνες του Champions League ή του Europa League, αλλά και στα ματς του πρωταθλήματος ή του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ορφανουδάκης λοιπόν που - όπως τον βλέπετε στη φωτογραφία - είναι έξω από το γήπεδο που θα φιλοξενηθεί ο αποψινό τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης (28/5, 22.00), επιλέχθηκε μαζί με άλλους τεχνικούς από άλλες χώρες της Ευρώπης για να προσφέρει τις υπηρεσίες του για την διεξαγωγή του τελικού σε τεχνικά ζητήματα.