Κλάτενμπεργκ: «Να μην την πατήσει ο Τουρπέν από κάποιον θεατρινισμό των παικτών της Ρεάλ»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ μίλησε για τον ορισμό του διαιτητή στον τελικό του Champions League, Κλεμάν Τουρπέν, τονίζοντας πως η Λίβερπουλ θα πρέπει να ελπίζει να μην πέσει θύμα των θεατρινισμών των παικτών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κλάτενμπεργκ: «Να μην την πατήσει ο Τουρπέν από κάποιον θεατρινισμό των παικτών της Ρεάλ»

Ο Κλεμάν Τουρπέν ορίστηκε από την UEFA ως ο διαιτητής του τελικού του Champions League, που θα γίνει στο Παρίσι ανάμεσα στην Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νυν αρχιδιαιτητής της ΕΠΟ και πρώην διαιτητής της Premier League, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στην στήλη του στην αγγλική «Daily Mail», σχολίασε τον ορισμό του Γάλλου ρέφερι στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Αν η Λίβερπουλ φύγει από τον τελικό με το αίσθημα ότι την έκλεψε ο διαιτητής, μπορείτε να φανταστείτε τα σχόλια. «Τουλάχιστον ο… Τουρπέν φορούσε μάσκα». Αλλά ελπίζουμε ότι ο Γάλλος δεν θα έχει τέτοια προβλήματα. Δεν είναι ο πιο δημοφιλής μεταξύ των Γάλλων οπαδών.

Αλλά η UEFA θεωρεί τον Τουρπέν έναν από τους καλύτερους στην Ευρώπη – εξ’ ου και η επιλογή να διευθύνει τον τελικό του Europa League μεταξύ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Βιγιαρεάλ την περασμένη σεζόν. Αυτό δεν τελείωσε καλά για τους Άγγλους.

Ομοίως ήταν τέταρτος διαιτητής για τον τελικό του 2018 μεταξύ της Λίβερπουλ και της Ρεάλ Μαδρίτης και ξέρουμε πώς τελείωσε αυτό. Η Λίβερπουλ θα ελπίζει ότι ο Τουρπέν δεν θα την πατήσει από κάποιον θεατρινισμό της Ρεάλ το Σάββατο. Θα πρέπει να επιβλέπει έναν καλό τελικό» αναφέρει μεταξύ άλλων στο άρθρο του ο Κλάτενμπεργκ.