Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν βλέπει αδυναμίες στους "κόκκινους" ο Λουίς Γκαρσία

Ο Λουίς Γκαρσία μίλησε για τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας πως οι "κόκκινοι" θα πιέσει ψηλά και θα εξήρε τον Λουίς Ντίας. 

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν βλέπει αδυναμίες στους "κόκκινους" ο Λουίς Γκαρσία

Ο Λουίς Γκαρσία κατέκτησε το Champions League με την φανέλα της Λίβερπουλ το 2005 στον αλησμόνητο τελικό της Κωνσταντινούπολης αφού είχε πετύχει το "χρυσό" τέρμα που έδωσε την πρόκριση στους "κόκκινους" στον ημιτελικό με την Τσέλσι.

Ο άλλοτε μεσοεπιθετικός του Παναθηναϊκού μίλησε ενόψει του τελικού με την Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας πως η Λίβερπουλ μοιάζει με μηχανή ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Λουίς Ντίας:

«Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτές οι δύο ομάδες φτάνουν σε εξαιρετική φόρμα. Και οι δύο ήταν πολύ επιτυχημένοι, έχοντας κερδίσει τρόπαια όλη τη χρονιά. Η Λίβερπουλ έχει πιθανότητες να ολοκληρώσει ένα τρεμπλ, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε τη La Liga με τέσσερις γύρους να απομένουν. Αναμένουμε ένα πολύ συναρπαστικό παιχνίδι».

«Όλοι περιμένουν από τη Λίβερπουλ να κερδίσει κάθε τρόπαιο γιατί μπορείτε να δείτε τους παίκτες και τον τρόπο που παίζουν, είναι σαν μηχανή. Δεν μπορείς να δεις αδυναμία σε αυτή την ομάδα. Έχουν την πίεση να πρέπει να κερδίσουν πράγματα. Δεν το έκαναν το 2018 και δεν έχουν κερδίσει την Premier League με αυτή την καταπληκτική ομάδα. Αυτή είναι μια μορφή πίεσης που δεν είχαμε το 2005».

«Αυτό που έχει κάνει ο Luis Díaz είναι πραγματικά αξιοσημείωτο. Όλοι ήξεραν ότι ήταν καλός παίκτης, αλλά περίμεναν ότι θα του έπαιρνε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στην ομάδα και στον τρόπο που παίζει η Λίβερπουλ. Νομίζω ότι είναι ένας τύπος που είναι τολμηρός και δεν φοβάται να δοκιμάσει πράγματα, και αυτό είναι σημαντικό. Μπορεί να παίξει κεντρικά και πλάγια, και αποδίδει».

«Είμαι σίγουρος για το πώς θα προσεγγίσει η Λίβερπουλ αυτό το παιχνίδι. Θα προσπαθήσουν να πιέσουν ψηλά, θα προσπαθήσουν να ξαναπάρουν την μπάλα και θα δυσκολέψουν πολύ τη Ρεάλ Μαδρίτης να ξεκινήσει το χτίσιμο των επιθέσεων της».