Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Η σχέση των Reds με την Ντούα Λίπα - «One kiss is all it takes»

Μια ιδιαίτερη σχέση έχουν δημιουργήσει οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ με την διάσημη τραγουδίστρια Ντούα Λίπα και το τραγούδι της «One kiss».

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Η σχέση των Reds με την Ντούα Λίπα - «One kiss is all it takes»

Μια ιδιαίτερη σχέση έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στους φίλους της Λίβερπουλ και την 26χρονη Βρετανίδα τραγουδίστρια Ντούα Λίπα.

Η Ντούα Λίπα τραγούδησε στην τελετή έναρξης του τελικού του Champions League στο Κίεβο, όταν οι «κόκκινοι» επέστρεψαν στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έπειτα από 11 χρόνια.

Άνοιξε το πρόγραμμά της με το τραγούδι «One kiss», το οποίο ήταν μεγάλη επιτυχία τότε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα πανό των φίλων της Λίβερπουλ έδειχνε τον Στίβεν Τζέραρντ να φιλά το τρόπαιο του Champions League δίπλα από κάποιους στίχους του τραγουδιού και οι «κόκκινοι» το λάτρεψαν αμέσως.

«Μια από τις στιγμές του τελικού ήταν ξεκάθαρα όταν οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ τραγουδούσαν το τραγούδι μου. Ήταν τιμή μου», δήλωσε η Ντούα Λίπα.

Έκτοτε, οι φίλαθλοι της Λίβερπουλ έχουν υιοθετήσει το τραγούδι σαν σύνθημα στο «Άνφιλντ» και το τραγουδούν έπειτα από σπουδαίες νίκες.

Παίκτες και κόσμος το τραγουδούσαν μετά την νίκη επί της Τσέλσι στον τελικό του League Cup ενώ το ίδιο συνέβη και μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου.

«Θα έλεγα ότι είμαι οπαδός της Λίβερπουλ τιμής ένεκεν. Μόνο και μόνο επειδή ο μπαμπάς και ο αδερφός μου υποστηρίζουν την Άρσεναλ, οπότε θα είχα πρόβλημα ένα έλεγα ότι υποστηρίζω μόνο την Λίβερπουλ αλλά αγαπώ την Λίβερπουλ. Πάντα έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», είχε δηλώσει η 26χρονη το 2020.

Ενόψει του τελικού του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης, ήδη στους δρόμους της «πόλης του φωτός» ακούγονται από τους φίλους της Λίβερπουλ οι στίχοι:

«One kiss is all it takes, falling in love with me».