Τελικός Champions League: Πάνω από 10.000 ευρώ τα ακριβότερα εισιτήρια στη μαύρη αγορά!

Σε δυσθεώρητα ύψη έχουν ανέβει οι τιμές των εισιτηρίων στη μαύρη αγορά για τον σαββατιάτικο (28/5, 22.00) τελικό του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς παρά το sold out πολλοί ενδιαφερόμενοι προσπαθούν να βρουν ένα «μαγικό χαρτάκι» έστω και την τελευταία στιγμή.

Τελικός Champions League: Πάνω από 10.000 ευρώ τα ακριβότερα εισιτήρια στη μαύρη αγορά!

Τι και αν έχει ανακοινωθεί sold out στα εισιτήρια του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Ρεάλ Μαδρίτης από τις 28 Απριλίου; Οι ενδιαφερόμενοι για ένα «μαγικό χαρτάκι» έστω και την ύστατη ώρα είναι πάρα πολλοί, γεγονός που έχει οδηγήσει στην... εκτόξευση των τιμών στη μαύρη αγορά.

Όπως αναφέρουν ανταποκρίσεις Μέσων από τη Γαλλία αλλά και από την Αγγλία, ορισμένοι ποδοσφαιρόφιλοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν όσο-όσο προκειμένου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για το μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου (28/5, 22.00) στο «Σταντ ντε Φρανς» του Παρισιού.

Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για τιμές άνω των 5.000 ευρώ στη μαύρη αγορά, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις τα εισιτήρια διατίθενται για ποσά άνω των 9.000 λιρών στερλίνων, που ισοδυναμούν με περίπου 10.500 ευρώ! Και όλα αυτά την ώρα που οι κανονικές τιμές των εισιτηρίων που διατέθηκαν νόμιμα κυμαίνονταν από 50 έως 578 ευρώ...

Όπως είναι φυσικό, δεν λείπουν και οι περιπτώσεις απάτης, με χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας παρέας φίλων της Λίβερπουλ που πήρε στην κατοχή της εισιτήρια συνολικής αξίας 19.000 στερλίνων (περίπου 22.350 ευρώ). Όπως αποδείχθηκε, η παρέα εξαπατήθηκε, καθώς τα εισιτήρια ήταν πλαστά.

Από τα 52.000 εισιτήρια που ήταν διαθέσιμα νομίμως για το σπουδαίο παιχνίδι, οι δύο φιναλίστ πήραν από 20.000 για τις ανάγκες των φιλάθλων τους, ενώ τα υπόλοιπα 12.000 διατέθηκαν στο κοινό. Παρ' όλα αυτά, η ζήτηση παραμένει μεγάλη μέσω των social media, με τα πιο ακριβά εισιτήρια να μεταπωλούνται από πλατφόρμες που ειδικεύονται σε αθλητικές και μουσικές εκδηλώσεις.