Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Γεμάτη αυτοπεποίθηση η "Βασίλισσα" ενόψει του τελικού

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ήδη στο Παρίσι για τον τελικό του Champions League με την Λίβερπουλ και όλοι στους "μερένχες" θέλουν να κλείσουν ιδανικά την φετινή σπουδαία πορεία στην διοργάνωση. 

Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης: Γεμάτη αυτοπεποίθηση η "Βασίλισσα" ενόψει του τελικού

Η φετινή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League ήταν γεμάτη ανατροπές. Από την εντός έδρας ήττα από την Σερίφ Τιρασπόλ σε τρεις συνεχόμενες ανατροπές στα νοκ-άουτ μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Το Σάββατο (28/5, 22:00, MEGA, Cosmote Sport 1 HD) στο χορτάρι του "Σταντ ντε Φρανς" η Ρεάλ Μαδρίτης θα ψάξει απέναντι στην Λίβερπουλ τον 14ο (!) τίτλο της στην διοργάνωση.

Η "Βασίλισσα" πηγαίνει στον τελικό γεμάτη αυτοπεποίθηση έχοντας ένα απίστευτο σερί σε τελικούς, με την τελευταία της ήττα να είναι το μακρινό 1981 (από την Λίβερπουλ στο Παρίσι), αλλά και ένα εντυπωσιακό σερί απέναντι στους "κόκκινους" καθώς στα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια η Ρεάλ Μαδρίτης μετρά τέσσερις νίκες με ένα ματς να έχει λήξει ισόπαλο με τέρματα 10-2. Ενώ ο Κάρλο Αντσελότι μετρά τέσσερις νίκες έναντι τρεις του Γιούργκεν Κλοπ και τρία ματς έχουν λήξει ισόπαλα μεταξύ τους.

Από την τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση σε τελικό, το 2018, πολλά έχουν μείνει ίδια, όπως η μεσαία γραμμή της Ρεάλ με τους Μόντριτς, Κρός και Κασεμίρο να δεσπόζουν στον άξονα. Αντίθετα, έχουν αποχωρήσει δύο θρύλοι της ομάδας όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Σέρχιο Ράμος.

Αγωνιστικά, φαίνεται πως ο Κάρλο Αντσελότι ποντάρει πολλά στο επιθετικό δίδυμο που συνθέτουν οι Μπενζεμά και Βινίσιους. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, η Ρεάλ θα αφήσει την μπάλα στην Λίβερπουλ και θα παίξει ποδόσφαιρο αντίδρασης εκμεταλλευόμενη την ταχύτητα του Βραζιλιάνου και το πόσο ψηλά παίζει η άμυνα των "κόκκινων".

Άλλωστε ο Βινίσιους κατατρόπωσε τον Αλεξάντερ-Άρνολντ στην περσινή τους μάχη στα προημιτελικά του Champions League και η μάχη τους στο "Παρκ Ντε Πρενς" θα κρίνει πολλά.

Παράλληλα, ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να ξεκινήσει βασικό τον Βαλβέρδε και όχι τον Ροντρίγκο προκειμένου να καλύπτει τον Ντάνι Καρβαχάλ αφού ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να τον "σημαδέψει" με την παρουσία των Ρόμπερτσον και Λουίς Ντίαζ στην αριστερή πλευρά.