Πογέτ για τελικό Champions League: «Μηχανή η Λίβερπουλ, ...βαριά η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!» (vid)

Ο εκλέκτορας της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, μίλησε αναφορικά με τον τελικό του Champions League στο κανάλι του ΟΠΑΠ χαρακτηρίζοντας τον Καρίμ Μπενζεμά «καλύτερο παίκτη παγκοσμίως», την Λίβερπουλ του Κλοπ «μηχανή» επισημαίνοντας όμως το «βάρος» της φανέλας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πογέτ για τελικό Champions League: «Μηχανή η Λίβερπουλ, ...βαριά η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης!» (vid)

Με την ώρα του τελικού του Champions League να πλησιάζει (28/05, 22.00) ο Γκουστάβο Πογέτ ρωτήθηκε για τις σκέψεις του αναφορικά με το κορυφαίο κατά τεκμήριο αγώνα της χρονιάς σε διασυλλογικό επίπεδο.

Ο Ουρουγουανός εκλέκτορας της Εθνικής μας Ομάδας μίλησε για το πολυαναμενόμενο Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σταντ ντε Φρανς» στο κανάλι του ΟΠΑΠ.

Ο Νοτιαμερικάνος τεχνικός χαρακτηρίζει «μηχανή» τη Λίβερπουλ αποθεώνοντας τον τρόπο παιχνιδιού της υπό τις οδηγίες του Κλοπ, ενώ αναφερόμενος στη διαδρομή προκρίσεων της Ρεάλ Μαδρίτης στέκεται στο... βάρος της φανέλας της αλλά και τον Καρίμ Μπενζεμά που τον χαρακτηρίζει «κορυφαίο παίκτη στον κοσμό».

Παρακολουθώντας το βίντεο μπορείτε να δείτε ποια ομάδα υποστηρίζει στον τελικό, τι μπορεί να κρίνει έναν τέτοιο αγώνα και πόσο διαφορετική είναι η νοοτροπία των δύο αντιπάλων.