Τσιμίκας: «Όνειρο ζωής το Champions League»

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για τη συμμετοχή του στον τελικό του Champions League και για τη λαχτάρα του να κατακτήσει το τρόπαιο.

Τσιμίκας: «Όνειρο ζωής το Champions League»

Για τον τελικό του Champions League ετοιμάζεται ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος μίλησε στην Cosmote TV. Ο Έλληνας μπακ δεν μπορεί να κρύψει τη λαχτάρα του για να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου και να γίνει ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα έχει πάρει Champions League.

«Σίγουρα είναι κάτι τεράστιο και για μένα. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Αφού φτάσαμε ως εδώ θέλω πάρα πολύ να πανηγυρίσω αυτό το τρόπαιο. Για μένα είναι όνειρο ζωής, όπως και για την οικογένειά μου. Το Champions League είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση και ελπίζω να πανηγυρίσουμε με τους οπαδούς της Λίβερπουλ τον τίτλο», είπε ο 26χρονος μπακ.

«Ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να περάσει κάποια σκαλιά πριν φτάσει στην κορυφή. Εγώ δεν έχω φτάσει, θέλω συνεχώς να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και ποδοσφαιριστής. Ήταν δύσκολα για μένα, αλλά αυτό που θέλω να συμβουλεύσω τα παιδιά που τώρα ξεκινάνε, είναι να πιστεύουν και να δουλεύουν σκληρά. Αυτό έκανα εγώ, πίστευα στον εαυτό μου, δούλευα σκληρά από τον Ολυμπιακό και όλο αυτό με έφερε εδώ. Έχω προσπαθήσει πάρα πολύ, έχω δουλέψει πάρα πολύ κι αυτό είναι το κίνητρό μου», ανέφερε ο αμυντικός της Λίβερπουλ.