Κλοπ: «Ευτυχώς στα ματς με τη Ρεάλ υπάρχει κι άλλος χρόνος πέρα από τα τελευταία 10 λεπτά!»

Τα τελευταία λεπτά των αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης στο φετινό Champions League έχουν αποδειχθεί... εφιάλτης για τους αντιπάλους της, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως πριν από αυτά υπάρχει κι άλλος χρόνος! Τι είπε για τον ημιτελικό Ρεάλ-Μάντσεστερ Σίτι.

Κλοπ: «Ευτυχώς στα ματς με τη Ρεάλ υπάρχει κι άλλος χρόνος πέρα από τα τελευταία 10 λεπτά!»

Μετά την απώλεια του τίτλου της Premier League από τη Μάντσεστερ Σίτι στις λεπτομέρειες, η Λίβερπουλ έχει στρέψει τα... ραντάρ της στον επερχόμενο τελικό του Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, o οποίος θα γίνει το προσεχές Σάββατο 28 Μαΐου (22.00) στο «Σταντ ντε Φρανς» στο Παρίσι.

Ο τεχνικός των «κόκκινων» Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι οι «μερένγκες» κάνουν τη ζημιά στους αντιπάλους τους στα τελευταία λεπτά των αγώνων τους στο φετινό Champions League, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στον δεύτερο δραματικό ημιτελικό της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου οι «πολίτες» έχασαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια τους.

Αναλυτικά η τοποθέτησή του για τον επερχόμενο τελικό:

«Αν κρίνουμε από τα δέκα τελευταία λεπτά κάθε αγώνα της Ρεάλ στο Champions League, θα λέγαμε ότι δεν έχουμε καμία ελπίδα. Ευτυχώς τα παιχνίδια κρατάνε περισσότερο. Σίγουρα αν η Ρεάλ ήταν αντίπαλός μας σε αυτά τα δύο λεπτά (σ. κόντρα στη Σίτι), θα ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά ευτυχώς, υπάρχουν άλλα 88 λεπτά.

Κανείς δεν νιώθει καθόλου πόνο από το παιχνίδι της Κυριακής. Ανυπομονούμε για τον τελικό του Champions League. Υπάρχουν ακόμα στόχοι που μπορούμε να πετύχουμε.

Δεν πάει να πει ότι επειδή φτάσαμε ήδη σε δύο τελικούς, δεν θα ενδιαφερθούμε για αυτόν. Είναι ο τρίτος τελικός μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Έχουμε μια ξεχωριστή ομάδα. Η ιστορία μας στο Champions League έχει προφανώς τα πάνω της και τα κάτω της.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ομάδα γεμάτη εμπειρία και ξέρει πώς να προσεγγίζει έναν τελικό. Το νιώσαμε το 2018. Ήταν μεγάλο πλεονέκτημα για αυτούς εκείνη τη βραδιά, αλλά από τότε αποκτήσαμε κι εμείς μεγάλη εμπειρία, που θα μας φανεί χρήσιμη.

Στον τελικό πιστεύω πως ο κόσμος θα είναι είτε κόκκινος είτε λευκός. Γιατί κάποιοι αντιπαθούν τη Λίβερπουλ τόσο πολύ και κάποιοι αντιπαθούν τη Ρεάλ τόσο πολύ. Το 50% του γηπέδου είναι η καλύτερη στήριξη που μπορείς να έχεις σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, οπότε ανυπομονώ».