Τσέφεριν: «Κερδίσαμε την Super League, αν θέλουν να πάνε αλλού»

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sky Sports», μίλησε για την European Super League την οποία η UEFA νίκησε σύμφωνα με τον πρόεδρό της. 

Τσέφεριν: «Κερδίσαμε την Super League, αν θέλουν να πάνε αλλού»

Την μάχη με την European Super League νίκησε η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία σύμφωνα με τον Πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε στο «Sky Sports»:

«Πρώτα απ’ όλα, σαν πρότζεκτ ήταν κάθε άλλο από «Super» και τελείωσε. Μπορούνα να κάνουν ότι θέλουν, είναι δική τους δουλειά. Είμαι βέβαιος ότι τόσο νομικά όσο και ηθικά, έχουμε δίκιο. Είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε στο δικαστήριο. Χρησιμοποιούν ως βασικό θέμα το γεγονός ότι η UEFA έχει το μονοπώλιο, τους είπαμε ότι δεν ισχύει αυτό και ότι αν θέλουν μπορούν να παίξουν στον δικό τους διαγωνισμό.

Είναι περίεργο όμως ότι θέλουν το δικό τους τουρνουά, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να παίξουν και στο δικό μας. Τέλος πάντων, για εμένα έχει κλείσει το θέμα. Ίσως κάποιος θέλει να επιμείνει, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που επιμένουν ότι η γη είναι επίπεδη…»


Όσον αφορά τον τελικό του Conference League, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την διοργάνωση, στην αρχή υπήρχαν πολλοί δήθεν ειδικοί του ποδοσφαίρου που την χαρακτήρισαν ασήμαντη. Ρίμα και Φέγενορντ, είναι δύο ομάδες που θα μπορούσαν να παίξουν στο Champions League. Ανυπομονώ να δω την αναμέτρηση».

Για το ότι θα γίνει ο τελικός στα Τίρανα: «Καλύτερα μικρά γήπεδα με φιλάθλους, παρά άδεια γήπεδα. Νομίζω ότι ήταν η καλή ιδέα για να γίνει ο πρώτος τελικό της νέας διοργάνωσης.»