Κλειστά χαρτιά, αλλά και σιγουριά από τον Καρέρα

Ο προπονητής της Σπαρτάκ Μόσχας, Μάσιμο Καρέρα ,δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι έκανε πολλές αλλαγές

Κλειστά χαρτιά, αλλά και σιγουριά από τον Καρέρα

Ο Ιταλός τεχνικός φάνηκε αισιόδοξος για την πρόκριση της Σπαρτάκ, τονίζοντας ότι δεν τον ανησυχεί ο ΠΑΟΚ, αλλά μόνο η απόδοση της ομάδας του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάσιμο Καρέρα:«Αντιλαμβανόμαστε όλοι τη σημασία του αγώνα. Θα πρέπει να κάνουμε το παν για να προκριθούμε και κυρίως να μην επαναλάβουμε τα λάθη του πρώτου αγώνα. Έχουμε αναλύσει τι έφταιξε και οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί. Δεν ανησυχώ για τον ΠΑΟΚ, αλλά για την ομάδα μου», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Καρέρα και πρόσθεσε: «Σημασία έχει να προκριθούμε, δεν έχει σημασία αν θα πετύχουμε το γκολ που ψάχνουμε στο πρώτο ή στο τελευταίο λεπτό. Όλοι οι παίκτες με εξαίρεση τους Κουτέποφ και Μποκέτι είναι ετοιμοπόλεμοι. Ακόμη δεν έχω αποφασίσει για τη σύνθεση. Θα πρέπει να το σκεφτώ».

Ο Καρέρα ρωτήθηκε και για την κακή εμφάνιση του 20χρονου γκολκίπερ Μαξιμένκο: «Όλοι κάνουν λάθη, απλά τα λάθη του τερματοφύλακα φαίνονται περισσότερο. Και στο πρώτο ματς όλοι έκαναν λάθη. Είναι ήρεμος και έπαιξε καλά με την Ανζί. Είναι έτοιμος για βασικός».