Ανρί: «Η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το Champions League»

Ο Τιερί Ανρί εξέφρασε την άποψή του ότι η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το φετινό Champions League, στον τελικό με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι.

Ανρί: «Η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το Champions League»

Η Λίβερπουλ θα είναι η ομάδα που σηκώσει στα χέρια της το βαρύτιμο τρόπαιο του φετινού Champions League και η ομάδα που θα ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του ευρωπαϊκού βάθρου, παίρνοντας τα «σκήπτρα» από την Τσέλσι.

Αυτό πιστεύει ο Τιερί Ανρί, ο οποίος αναφέρθηκε στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ανάμεσα στους «κόκκινους» και τη Ρεάλ Μαδρίτης, που είναι προγραμματισμένος για τις 28 Μαΐου στο «Stade de France» του Παρισιού.

«Προσωπικά, πιστεύω ότι η Λίβερπουλ θα κατακτήσει το Champions League. Είναι πιο δυνατοί από την Ρεάλ Μαδρίτης», είπε σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «CBS Sport» ο Γάλλος παλαίμαχος επιθετικός, που έγραψε με «χρυσά» γράμματα το όνομά του στην ιστορία της Άρσεναλ.

Όταν ρωτήθηκε για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την κόντρα των «μερένγκες» με την Μπαρτσελόνα, τη φανέλα της οποίας επίσης φόρεσε ο Ανρί, απάντησε:

«Όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες φοβούνται την Ρεάλ Μαδρίτης και η Ρεάλ Μαδρίτης φοβάται την Μπαρτσελόνα».