Βιγιαρεάλ σε οπαδούς: «Μαζί θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία»

Η διοίκηση της Βιγιαρεάλ ευχαρίστησε τους φιλάθλους της ομάδας για την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο «Μαδριγάλ» κατά το δεύτερο ματς της ημιτελικής φάσης με τη Λίβερπουλ.

Βιγιαρεάλ σε οπαδούς: «Μαζί θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία»

Η Βιγιαρεάλ έφτασε στα ημιτελικά του Champions League με το σπαθί της και πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία, βάζοντας στα... σχοινιά τη Λίβερπουλ για ένα ημίχρονο στον επαναληπτικό της Τρίτης (3/5), όταν και προηγήθηκε με 2-0 ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» του Ουνάι Έμερι δεν κατάφερε τελικά να κάνει τη μεγάλη έκπληξη, γνωρίζοντας την ήττα με 2-3 από τους «κόκκινους», ωστόσο η διοίκηση του κλαμπ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο «Μαδριγάλ».

Μέσω των social media, η επίσημη Βιγιαρεάλ είπε το δικό της «ευχαριστώ» στους φιλάθλους, στέλνοντάς τους το μήνυμα ότι η ομάδα θα συνεχίσει να γράφει ιστορία μαζί τους:

«Σήμερα είναι η μέρα για να νιώσετε πολύ περήφανοι που είστε μέρος αυτού του συναισθήματος. Αυτής της οικογένειας. Χθες μας αφήσατε άφωνους. Για τον τρόπο που μας πιστέψατε και ονειρευτήκατε. Θα συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία μαζί».