Τι είπε ο Κλοπ στους παίκτες της Λίβερπουλ στο ημίχρονο

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ οδήγησε τους «κόκκινους» σε έναν ακόμη τελικό. Ο Γερμανός προπονητής, αναφέρθηκε και στα όσα έγιναν στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τη Βιγιαρεάλ

Τι είπε ο Κλοπ στους παίκτες της Λίβερπουλ στο ημίχρονο

Η Βιγιαρεάλ για ένα ημίχρονο έβαλε δύσκολα στη Λίβερπουλ. Ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα αλλά στην επανάληψη οι «κόκκινοι» μέσα σε 12 λεπτά, με τρία γκολ…καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση.

«Στο ημίχρονο, είπα στα παιδιά να παίξουν καλύτερα από το πρώτο μέρος. Συνήθως, προσπαθούμε και βρίσκουμε μία κατάσταση για να τους δείξουμε που το εξηγεί. Είπα στους βοηθούς μου να βρουν μία τέτοια κατάσταση. Ο Πιτ Κράβιτς μου είπε ότι δεν βρίσκει.

Ήταν ξεκάθαρο ότι η αρχή ήταν δύσκολη για εμάς. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και πετάξαμε πολλές μπάλες. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το μομέντουμ. Εξηγήσαμε ό,τι έπρεπε, ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί και να κινηθούμε εξυπνότερα. Δεν μπορέσαμε να βρούμε τους χώρους που θέλαμε.

Δεν υπήρχε ευελιξία στην τριπλέτα της επίθεσης, οπότε έπρεπε κάτι να αλλάξουμε. Είπα στα παιδιά ότι ήθελα να διαβάσω τίτλο "τα παιδιά με την ψυχική δύναμη ήρθαν στην πόλη". Ήθελα να προκριθούμε γι' αυτό», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μετά τη νίκη με 3-2 και την πρόκριση στον τελικό του Champions League.