Ρεάλ Μαδρίτης: Έκπληξη με Αλάμπα, κανονικά στην αποστολή ενόψει Σίτι

Ο Νταβίντ Αλάμπα συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της Ρεάλ για τον αυριανό (4/5) ημιτελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι στη Μαδρίτη, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

Ρεάλ Μαδρίτης: Έκπληξη με Αλάμπα, κανονικά στην αποστολή ενόψει Σίτι

Μία έκπληξη επεφύλασσε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, ενόψει του αυριανού (4/5) επαναληπτικού ημιτελικού με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League.

Ο Ιταλός τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή των «μερένγκες» τον Νταβίντ Αλάμπα, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Αυστριακός μπακ.

Ο τελευταίος εκτιμάται ότι θα είναι έγκαιρα έτοιμος για να πάρει μέρος στο παιχνίδι κόντρα στους «πολίτες», ωστόσο στον σύλλογο της Μαδρίτης ελπίζουν σε ένα… θαύμα ώστε ο διεθνής άσος να κερδίσει τη μάχη με το χρόνο και να πάρει μέρος στον αγώνα αν χρειαστεί.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ίσκο, Γκάρεθ Μπέιλ και Έντεν Αζάρ, ενώ υπενθυμίζεται ότι η Ρεάλ Μαδρίτης καλείται να ανατρέψει το 4-3 της ήττας της από το Μάντσεστερ στο πρώτο παιχνίδι προκειμένου να εξασφαλίσει την παρουσία της στον φετινό τελικό του Champions League.

Δείτε την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης: