Λιβάγια: «Σε αυτούς τους αγώνες μετράει μόνο η πρόκριση»

Δηλώσεις του Μάρκο Λιβάγια φιλοξενεί το match programe της ΑΕΚ που θα κυκλοφορήσει την Τρίτη ενόψει του επαναληπτικού αγώνα των «κιτρινόμαυρων» απέναντι στη Σέλτικ στο ΟΑΚΑ για τον Γ’ προκριματικό γύρο του Champions League (14/8, 21:00).

Λιβάγια: «Σε αυτούς τους αγώνες μετράει μόνο η πρόκριση»

«Σε αυτά τα ματς δεν έχει καμία σημασία αν είμαστε έτοιμοι ή όχι. Σε αυτά τα ματς μετράει ένα πράγμα. Η νίκη και η πρόκριση. Και γι’ αυτό θα παλέψουμε ανεξαρτήτως του ότι ακόμα δεν μπορούμε να είμαστε έτοιμοι στο 100%», αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κροάτης επιθετικός. «Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία και δεν πρέπει να την αφήσουμε να πάει χαμένη», προσθέτει ο Λιβάγια και στέλνει το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΑΕΚ: «Ζήσαμε πέρυσι μαζί με τον κόσμο πολύ ωραίες στιγμές και πιστεύω ότι έτσι θα είναι το ΟΑΚΑ και στο ματς με τη Σέλτικ. Είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας από το πρώτο λεπτό».

Παράλληλα, έγινε γνωστό το πρόγραμμα ενόψει της ρεβάνς (1-1 στη Γλασκόβη). Απόψε το βράδυ, στις 21:10, η αποστολή της Σέλτικ θα φτάσει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ αύριο Δευτέρα (13/8) στις 16:30 θα μιλήσουν στους δημοσιογράφους οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Μιχάλης Μπακάκης από την πλευρά της ΑΕΚ. Στις 19:00 θα ξεκινήσει η προπόνηση της πρωταθλήτριας Ελλάδας που θα είναι ανοιχτή για ένα τέταρτο για τους εκπροσώπους του Τύπου.

Στις 20:30 θα ξεκινήσει η συνέντευξη Τύπου της Σέλτικ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και μισή ώρα μετά η προπόνηση των «Κελτών» που θα είναι, επίσης, ανοιχτή το πρώτο τέταρτο για τους εκπροσώπους του Τύπου.