Μόντριτς: «Έφτασε η στιγμή να δείξουμε ότι η Ρεάλ είναι η κορυφαία ομάδα του πλανήτη»!

Ο Λούκα Μόντριτς μίλησε για την ρεβάνς της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Champions League (4/5). 

Μόντριτς: «Έφτασε η στιγμή να δείξουμε ότι η Ρεάλ είναι η κορυφαία ομάδα του πλανήτη»!

Μια μέρα και... κάτι ώρες απέμειναν για τη σέντρα στον επαναληπτικό της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μάντσεστερ Σίτι στο Σαντιάγο Μπερναμπέου (4/5), με έπαθλο το εισιτήριο του τελικού του Champions League.

Ο Λούκα Μόντριτς νιώθει σίγουρος ότι η «Βασίλισσα» μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος της 3-4 από το ματς της Αγγλίας, τονίζοντας μάλιστα ότι στον αγωνιστικό χώρο του Μπερναμπέου θα φανεί ποια είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου!

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι. Είμαστε προετοιμασμένοι και θα βγούμε στο γήπεδο με πολύ πίστη και αυτοπεποίθηση, ενέργεια και επιθετικότητα. Ήρθε η ώρα να δείξουμε ότι είμαστε η Ρεάλ, η καλύτερη ομάδα στον κόσμο».

«Έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση, γιατί ξέρουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, αλλά ακόμα κι έτσι πετύχαμε τρία γκολ. Την Τετάρτη πρέπει να τα πάμε καλύτερα».

«Έχουμε ποιότητα και χαρακτήρα, όπως επίσης, και Ιστορία. Αυτός ο σύλλογος έχει κερδίσει πολλά σπουδαία παιχνίδια και είναι αυτός με τους περισσότερους πρωταθλητές. Δεν τα παρατάμε ποτέ».