Κλοπ: «Η Βιγιαρεάλ θα κάνει τα πάντα για να υποφέρουμε»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον επαναληπτικό με την Βιγιαρεάλ στην Ισπανία για τα ημιτελικά του Champions League (3/5).

Κλοπ: «Η Βιγιαρεάλ θα κάνει τα πάντα για να υποφέρουμε»

Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί ότι οι παίκτες της Λίβερπουλ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μία βραδιά που ενδέχεται να υποφέρουν στο «Μαδριγάλ»!

Ο Γερμανός τεχνικός των «reds» τόνισε ότι η Βιγιαρεάλ θα παίξει ένα πιο επιθετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με το πρώτο ματς του Άνφιλντ που έληξε 2-0 υπέρ των Άγγλων.

«Έχω προειδοποιήσει τους παίκτες μου ότι η Βιγιαρεάλ θα κάνει τα πάντα για να υποφέρουμε. Μέχρι στιγμής τα έχουμε κάνει όλα τέλεια, αλλά αν πάμε στην Ισπανία και ξεκινήσουμε το ματς με το... αριστερό, τότε θα ξεχαστούν όλα όσα έχουμε κάνει το προηγούμενο διάστημα», είπε αρχικά ο Κλοπ και κατέληξε:

«Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια, ακόμα και το χειρότερο. Φανταστείτε ότι η Βιγιαρεάλ κάνει το πρώτο της σουτ και σκοράρει. Θα πρέπει να ακολουθήσουμε τη σωστή κατεύθυνση για να βρεθούμε στον τελικό. Έχουμε την ωριμότητα και την εμπειρία να διαχειριστούμε δύσκολες καταστάσεις».