Κλοπ: «Εμείς δεν θα υποτιμήσουμε τη Βιγιαρεάλ, ίσως την υποτίμησαν οι Γιουβέντους και Μπάγερν»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στη μάχη που θα δώσουν οι «reds» με την Βιγιαρεάλ στο Άνφιλντ για τα ημιτελικά του Champions League (27/4, 22.00).

Κλοπ: «Εμείς δεν θα υποτιμήσουμε τη Βιγιαρεάλ, ίσως την υποτίμησαν οι Γιουβέντους και Μπάγερν»

Η Βιγιαρεάλ έχει εξελιχθεί φέτος σε... φονέα των «μεγάλων» του Champions League. Αρχικά πέταξε έξω την Γιουβέντους καια κολούθως την Μπάγερν Μονάχου.

Την Τετάρτη (27/4, 22.00) δοκιμάζεται στην έδρα της Λίβερπουλ για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Γιούργκεν Κλοπ να είναι ξεκάθαρος ότι δεν πρόκειται κανένας από τους «reds» να υποτιμήσει τα «κίτρινα υποβρύχια».

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ τόνισε μεταξύ άλλων: «Τους έχουμε αναλύσει σωστά. Είχα πολύ σεβασμό για τον Έμερι και την Βιγαρεάλ στο παρελθόν αλλά τους παρακολούθησα πολύ και είναι εντυπωσιακοί. Θα πρέπει να τους κάνουμε όσο πιο δύσκολη τη ζωή γίνεται και αυτός είναι ο στόχος μας και στα δύο παιχνίδια».

Για τον Ουνάι Έμερι είπε: «Είναι ένας προπονητής που έχει ψύχωση με την λεπτομέρεια, ο οποίος προετοιμάζεται για πολλές διαφορετικές καταστάσεις σε έναν αγώνα. Έχουν πολλούς τρόπους να κάνουν πρέσινγκ και να αντιδράσουν σε διαφορετικά αποτελέσματα. Είναι ένας προπονητής παγκοσμίου επιπέδου που κάνει εκπληκτική δουλειά».

Για την εικόνα που έχουν στο Λίβερπουλ για την Βιγιαρεάλ σημείωσε: «Είναι φτιαγμένη για αυτή τη διοργάνωση. Ίσως η Γιουβέντους και η Μπάγερν να τους υποτίμησαν, αλλά αυτό δεν θα συμβεί με εμάς. Είναι μία πολύ καλή ποδοσφαιρική ομάδα που θέλει επίσης να γράψει ιστορία. Είναι έβδομη στην La Liga, αλλά έχουν φέρει καλά αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Νίκησαν την Μπάγερν και έπειτα την Βαλένθια. Είμαστε Λίβερπουλ, θα πρέπει να παλεύουμε σαν μην έχουμε κατακτήσει κάτι εδώ και 12 χρόνια».