Φίλαθλος της Λίβερπουλ εξέπνευσε, στο «Άνφιλντ», πριν την έναρξη του αγώνα με την Μπενφίκα...

Ένας 60χρονος φίλαθλος της Λίβερπουλ, πριν την έναρξη του επαναληπτικού προημιτελικού του Champions League, με την Μπενφίκα, ένιωσε δυσφορία κι άφησε την τελευταία του πνοή πριν τη διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αγγλικής πόλης.

Φίλαθλος της Λίβερπουλ εξέπνευσε, στο «Άνφιλντ», πριν την έναρξη του αγώνα με την Μπενφίκα...

Δεν ήταν όλα ρόδινα το βράδυ της Τετάρτης (13/04) στο «Άνφιλντ» παρά την πρόκριση της Λίβερπουλ στον ημιτελικό του Champions League

Οπαδός των «ρεντς» άφησε την τελευταία πνοή του πριν την έναρξη του επαναληπτικού αγώνα με την Μπενφίκα

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο εκλιπών (που ήταν λίγο πάνω από 60 ετών) βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου για να παρακολουθήσει διά ζώσης το παιχνίδι με τους Λουζιτανούς, αλλά χρειάστηκε εσπευσμένα ιατρική βοήθεια περίπου 20 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα.

Αυτή προσφέρθηκε όμως δεν ήταν αρκετή για να τον κρατήσει στη ζωή, με τον άτυχο άνδρα να διακομίζεται στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Για τον οποίο οι «ρεντς» στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψαν:

«Με μεγάλη λύπη της η Λίβερπουλ μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ένας οπαδός που αρρώστησε πριν από τον αγώνα με την Μπενφίκα, δυστυχώς πέθανε. Πάνω από όλα, τα συλλυπητήρια και οι σκέψεις όλων στον σύλλογο είναι με την οικογένεια του φιλάθλου, τους αγαπημένους και τους φίλους του.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για τις ηρωικές προσπάθειές τους για την παροχή επείγουσας φροντίδας και την εκτίμησή μας στους επαγγελματίες ιατρούς, τους αεροπόρους και όλους τους υποστηρικτές μας κοντά στο περιστατικό για τη βοήθειά τους»