Ατλέτικο Μ. - Μάντσεστερ Σίτι: Έρευνα η UEFA για την σύρραξη στη φυσούνα του «Μετροπολιτάνο» (vid)!

Η UEFA, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, για σύρραξη στην φυσούνα του «Μετροπολιτάνο», μετά το φινάλε του επαναληπτικού προημιτελικού του Champions League, μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι, άνοιξε φάκελο έρευνας από ανεξάρτητη αρχή.

Ατλέτικο Μ. - Μάντσεστερ Σίτι: Έρευνα η UEFA για την σύρραξη στη φυσούνα του «Μετροπολιτάνο» (vid)!

Δεν έμεινε αδρανής η UEFA στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας για τα διαδραματιζόμενα στη φυσούνα και τα αποδυτήρια του «Μετροπολιτάνο» μετά το τέλος της ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions League, μεταξύ Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

Η κατάσταση ήταν έκρυθμη, από το γήπεδο, κατά την φάση της αποβολής του Φελίπε για αντιαθλητικό μαρκάρισμα στον Φόντεν (με γενικευμένη σύρραξη και συμμετοχή των δύο πάγκων) ενώ στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι υποστήριζαν ότι οι φιλοξενούμενοι «ροκάνιζαν» το χρόνο κάνοντας καθυστερήσεις με τον τεχνικό τους Ντιέγκο Σιμεόνε να ζητά από το πλήθος να χειροκροτήσει, μαζικά και ειρωνικά...

Όλα αυτά δεν τελείωσαν με το τελικό σφύριγμα. αλλά μεταφέρθηκαν στα έγκατα του γηπέδου...

Εκτός από ...γαλλικά, εκατέρωθεν, υπήρξαν διαπληκτισμοί ποδοσφαιριστών, με αποτέλεσμα να χρειάζεται η επέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μάλιστα, ο Σίμε Βρσάλκο φαινόταν να φτύνει καθώς ανέβαινε τα σκαλιά, ενώ συμπαίκτης του πέταξε αντικείμενο σ' αντίπαλο του...

Για το λόγο αυτό, ηUEFA ανοίγει φάκελο για έρευνα και προσέλαβε ανεξάρτητο στέλεχος για να διαπιστώσει όλα όσα συνέβησαν στο γήπεδο και να αποφασιστεί αν θα επιβληθεί τιμωρία στις δύο ομάδες για τα σκηνικά που έλαβαν χώρα.