Φερναντίνιο: Φεύγει το καλοκαίρι από τη Σίτι, έκπληκτος ο Γκουαρντιόλα (vid)

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι στο τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου ανακοίνωσε ο Φερναντίνιο. Η αντίδραση του Πεπ Γκουαρντιόλα όταν ενημερώθηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League.

Φερναντίνιο: Φεύγει το καλοκαίρι από τη Σίτι, έκπληκτος ο Γκουαρντιόλα (vid)

Τους τελευταίους μήνες της καριέρας του στη Μάντσεστερ Σίτι διανύει ο Φερναντίνιο. Τι κι αν οι «πολίτες» ήλπιζαν να έρθουν σε συμφωνία μαζί του για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, τελικά ο Βραζιλιάνος μέσος ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τους πρωταθλητές Αγγλίας για να επιστρέψει στην πατρίδα του.

«Θέλω να παίζω. Θα επιστρέψω σίγουρα στη Βραζιλία. Το αποφάσισα μαζί με την οικογένειά μου, αφού αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο παίκτης.

Για το σχετικό θέμα δεν ήταν ενήμερος ο προπονητής της Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα.

Το έμαθε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου, ενόψει του αυριανού (13/4) αγώνα ρεβάνς με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης στην Ισπανία για τα προημιτελικά του Champions League.

«Μου μεταφέρατε τα νέα... Θα δούμε τι θα γίνει μέχρι το καλοκαίρι», είπε ο Καταλανός τεχνικός των «γαλάζιων», που έμεινε έκπληκτος από τις εξελίξεις.

Δείτε την αντίδρασή του: