Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι ενδεκάδες στο Λονδίνο

Η Τσέλσι φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και οι ενδεκάδες των δύο ομάδων έγιναν γνωστές. 

Τσέλσι - Ρεάλ Μαδρίτης: Οι ενδεκάδες στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο η Τσέλσι θα υποδεχτεί τη Ρεάλ Μαδρίτης, για την προημιτελική φάση του Champions League. Το ματς στην αγγλική πρωτεύουσα αναμφισβήτητα μαγνητίζει τα βλέμματα, με τους «μπλε» και τους «μερένγκες» να συναντιούνται σε νοκ άουτ ματς της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έναν περίπου χρόνο μετά τη σύγκρουσή τους στα ημιτελικά.

Τότε που οι Λονδρέζοι πέρασαν το εμπόδιο της «βασίλισσας» κι έφτασαν στον μεγάλο τελικό, όπου κατέκτησαν το τρόπαιο με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Ντραγκάο» του Πόρτο.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων έγιναν γνωστές λίγη ώρα πριν τη σέντρα. Ο Τόμας Τούχελ τελικά θα έχει τον Κρίστενσεν διαθέσιμο και του δίνει φανέλα βασικού, ενώ για τους Μαδριλένους εκτός έχουν τεθεί οι Γιόβιτς, Ίσκο αλλά και Αζάρ που δεν θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του.

ΤΣΕΛΣΙ (Τούχελ): Μεντί, Κρίστενσεν, Σίλβα, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Καντέ, Ζορζίνιο, Μάουντ, Αθπιλικουλετα, Χάβερτζ, Πούλισικ.
ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Αντσελότι): Κουρτουά, Μεντί, Αλάβα, Μιλιτάο, Καρβαχάλ, Κασεμίρο, Κρος, Μόντριτς, Βαλβέρδε, Μπενζεμά, Βινίσιους.