Champions League : Οι οκτώ ομάδες που μπαίνουν στην κλήρωση της Παρασκευής (18/03)

Βιγιαρεάλ και Τσέλσι σφράγισαν τα τελευταία δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League και θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής (18/03, 13:00)

Champions League : Οι οκτώ ομάδες που μπαίνουν στην κλήρωση της Παρασκευής (18/03)

Συμπληρώθηκαν οι οκτώ θέσεις των προημιτελικών του φετινού UEFA Champions League. Οι ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής (18/03, 13:00) στην Νιόν της Ελβετίας είναι οι Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Σίτι, Μπενφίκα, Βιγιαρεάλ, Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θυμίζουμε πως από την φάση των προημιτελικών και έπειτα δεν υπάρχουν περιορισμοί στην κλήρωση και έτσι μπορούν να κληρωθούν όλες οι ομάδες μεταξύ τους. Μπορούν να κληρωθούν δηλαδή μαζί ομάδες και από την ίδια χώρα π.χ. η Ρεάλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μόνη σημείωση είναι πως οι ομάδες από την ίδια πόλη δεν θα παίξουν εντός έδρας την ίδια μέρα. Αν προκύψει κάτι τέτοιο από την κλήρωση τότε η ομάδα με τον χαμηλότερο συντελεστή θα είναι εκείνη που θα δεχθεί αλλαγή στην σειρά των αναμετρήσεών της.

Στην κλήρωση της Παρασκευής δεν θα γίνουν γνωστά μόνο τα ζευγάρια των προημιτελικών αλλά και των ημιτελικών καθώς και η γηπεδούχος ομάδα στον τελικό του UEFA Champions League, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 28 Μαϊου στο Στάντ ντε Φράνς στο Παρίσι.