Τούχελ: «Ο Λουκάκου είναι στο επίκεντρο για τα γκολ του, θα τον προστατεύσουμε»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, αναφέρθηκε στα μόλις 5 γκολ του Ρομέλου Λουκάκου στο φετινό πρωτάθλημα της Premier League.

Τούχελ: «Ο Λουκάκου είναι στο επίκεντρο για τα γκολ του, θα τον προστατεύσουμε»

Κάθε άλλο παρά ικανοποιημένη είναι η Τσέλσι αλλά και ο ίδιος ο Ρομέλου Λουκάκου με τον αριθμό τερμάτων που έχει σημειώσει ο Βέλγος επιθετικός την φετινή αγωνιστική περίοδο, ωστόσο ο προπονητής της ομάδας, Τόμας Τούχελ, ξεκαθάρισε ότι ο σύλλογος θα προσπαθήσει να προστατεύσει τον διεθνή άσο και να κερδίσει όσο περισσότερα μπορεί από εκείνον.

Την τρέχουσα σεζόν ο Λουκάκου έχει πετύχει 10 γκολ σε 28 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο από τα αυτά μόλις 5 σημείωσε σε 17 ματς πρωταθλήματος.

«Τι μπορώ να κάνω; Δεν ξέρω. Λοιπόν, τώρα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Τα δεδομένα είναι εκεί έξω και τα δεδομένα μιλούν μια συγκεκριμένη γλώσσα. Φυσικά δεν είναι αυτό που θέλουμε ή θέλει ο Ρομέλου. Αλλά δεν είναι επίσης η ώρα να κάνουμε αστεία μαζί του. Είναι στο επίκεντρο φυσικά και θα τον προστατεύσουμε γιατί είναι ο παίκτης μας», σημείωσε ο Γερμανός τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, ενόψει και του αυριανού (22/2) αγώνα με τη Λιλ στο Champions League.

Για το παιχνίδι κόντρα στους «λιλουά» ο Σέσαρ Αθπιλικουέτα αναμένεται να επιστρέψει, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.