Η Σπαρτάκ δεν θα έχει τους οπαδούς της στην Τούμπα

Η ομάδα της Ρωσίας είναι τιμωρημένη από την περσινή σεζόν και την αναμέτρησή της με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στην Ισπανία, εκεί όπου οι φίλοι της Σπαρτάκ είχαν δημιουργήσει επεισόδια.

Η Σπαρτάκ δεν θα έχει τους οπαδούς της στην Τούμπα
Ένας αστυνομικός είχε χάσει τη ζωή του στο Μπιλμπάο από συμπλοκές με οπαδούς της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Champions League, Σπαρτάκ Μόσχας.

Έτσι ο σύλλογος της Μόσχας εξέδωσε ανακοίνωση προκειμένου να υπενθυμίσει στους οπαδούς της ότι δεν θα πρέπει να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον δικέφαλο του βορρά, αφού σε διαφορετική περίπτωση η Σπαρτάκ κινδυεύει με νέα τιμωρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι της Σπαρτάκ

Την παραμονή του αγώνα του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League ΠΑΟΚ - Σπαρτάκ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Αυγούστου στο γήπεδο της Τούμπας στην Θεσσαλονίκη η Σπαρτάκ Μόσχας θεωρεί ότι είναι απαραίτητο να σας υπενθυμίσει τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στον σύλλογο μας από την UEFA.

Στις 5 Ιουνίου η επιτροπή ελέγχου, πειθαρχικής και ηθικής της UEFA τιμώρησε την Σπαρτάκ για τις ταραχές, που δημιούργησαν οι οπαδοί μας στο Μπιλμπάο κατά τη διάρκεια του αγώνα της φάσης των «16» του Europa League. Ο σύλλογος μας τιμωρήθηκε όχι μόνο με πρόστιμο, αλλά και με απαγόρευση πώλησης εισιτηρίων στους οπαδούς μας για δύο εκτός έδρας ματς, αλλά και για ακόμη ένα με αναστολή για δύο χρόνια.

Ο επερχόμενος αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι ο πρώτος μετά την ετυμηγορία. Ο ΠΑΟΚ πωλεί εισιτήρια ονομαστικά, μόνο μετά την προσκόμιση ενός διαβατηρίου ή άλλα έγγραφα ταυτότητας.

Σημαντικό: Για τους πολίτες της Ρωσίας, η πώληση εισιτηρίων απαγορεύεται! Επιπλέον, κατά την είσοδο στο γήπεδο, θα ελεγχθούν τα έγγραφα με το όνομα στο εισιτήριο. Συνεπώς, συνιστούμε να μην αγοράζετε εισιτήρια για το ματς στη Θεσσαλονίκη και να αποφύγετε το ταξίδι στην Ελλάδα, για να αποφύγει ο σύλλογος μας νέες, ακόμη πιο σοβαρές κυρώσεις.

Σας περιμένουμε στον επαναληπτικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο μας στις 14 Αυγούστου».

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Φεβρουάριο ένας αστυνομικός είχε χάσει τη ζωή του στο Μπιλμπάο από συμπλοκές με οπαδούς της Σπάρτακ Μόσχας. Τότε, η UEFA έκανε σκέψεις μέχρι και να αποβάλλει την ομάδα της Ρωσίας από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, ωστόσο τελικά κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Ο ιστότοπος αυτός χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Διαβάστε περισσότερα
ΑΠΟΔΟΧΗ