Champions League: Δεσπόζει το Ίντερ – Λίβερπουλ

Η Ίντερ υποδέχεται την Τετάρτη (16/2, 22.00) τη Λίβερπουλ και η Μπάγερν φιλοξενείται από τους «κόκκινους ταύρους» της Σάλτσμπουργκ.

Champions League: Δεσπόζει το Ίντερ – Λίβερπουλ

Με δυνατές αναμετρήσεις συνεχίζεται και την Τετάρτη (16/2, 22.00) η φάση των «16» του Champions League.

Στο Μιλάνο, η πρωταθλήτρια Ίντερ θα υποδεχτεί τη Λίβερπουλ, ενώ την ίδια στιγμή η Μπάγερν παίζει στην Αυστρία με τη Σάλτσμπουργκ.

«Νερατζούρι» και «κόκκινοι» τίθενται αντιμέτωποι στα μεγάλα «σαλόνια» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά τη μεταξύ τους σύγκρουση το 2008, όταν οι Άγγλοι με δύο νίκες πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Στους πρωταθλητές Ιταλίας δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Μπαρέλα και οι τραυματίες Γκόσενς, Κορέα, ενώ αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Μπαστόνι. Αντίθετα, ο σύλλογος του Μέρσεϊσαϊντ δεν αντιμετωπίζει νεότερα προβλήματα απουσιών και ο προπονητής, Γιούργκεν Κλοπ, θα έχει διαθέσιμα όλα τα μεγάλα του «αστέρια».

Στην Αυστρία, οι πρωταθλητές Γερμανίας θα επιδιώξουν να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών μετά τη βαριά τους ήττα στο πρωτάθλημα με 4-2 από την Μπόχουμ το περασμένο Σάββατο και ενόψει της προσπάθειάς τους αυτής θα παραταχθούν χωρίς τους «λαβωμένους» Νόιερ, Ντέιβις, Γκορέτσκα, Μουσιάλα και Στάνισιτς.

Οι «κόκκινοι ταύροι» της Σάλτσμπουργκ, που θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να πανηγυρίσουν την παρθενική τους νίκη σε βάρος της Μπάγερν, δεν υπολογίζουν τους τραυματίες Μπερνάρντο, Οκόχ, Κοϊτά και Σούσιτς, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Γιουνούζοβιτς, Σέσκο που πρόσφατα αποθεραπεύτηκαν.