Champions League: Ραντεβού αστέρων στο Παρίσι

Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης συγκρούονται την Τρίτη (15/2, 22.00) στο Παρίσι, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «16» του Champions League. Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει εκτός έδρας με τη Σπόρτινγκ (15/2, 22.00).

Champions League: Ραντεβού αστέρων στο Παρίσι

Σε ρυθμούς Champions League αρχίζει να κινείται και πάλι η ποδοσφαιρική Ευρώπη. Έπειτα από την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων της φάσης των ομίλων τον περασμένο Δεκέμβρη, πλέον από την Τρίτη (15/2) αρχίζουν οι νοκ άουτ αγώνες των συλλόγων στον δρόμο για τον μεγάλο τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, που θα διεξαχθεί στις 28 Μαΐου στο στάδιο «Κρεστόφσκι» της Αγίας Πετρούπολης.

Τα βλέμματα στη φάση των «16» αναμφισβήτητα μαγνητίζει η μεγάλη «μονομαχία» ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ρεάλ Μαδρίτης και απόψε οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στο Παρίσι για το πρώτο μεταξύ τους ματς, όπου θα επιδιώξουν να κάνουν ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκρισή τους στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ ενόψει και της ρεβάνς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» της Μαδρίτης στις 9 Μαρτίου.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ: Νάβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Ν. Μέντες, Ντανίλο, Παρέδες, Βεράτι, Ντι Μαρία, Μέσι, Εμπαπέ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ε. Μιλιτάο, Αλάμπα, Μεντί, Κρόος, Κασεμίρο, Μόντριτς, Ασένσιο, Μπενζεμά, Βινίσιους.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ντανιέλε Ορσάτο (Ιταλία)

Μάντσεστερ Σίτι και Σπόρτινγκ κοντράρονται για πρώτη τους φορά σε αγώνα του Champions League, με έπαθλο τη νίκη στη μάχη για την είσοδο στα προημιτελικά. Οι πρωταθλητές Αγγλίας αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ: Αντάν, Ινάσιο, Κόατες, Φαντάλ, Πέδρο Πόρο, Ζοάο Παλίνια, Μ. Νούνες,. Μ. Ρέις, Σαράμπια, Παουλίνιο, Π. Γκονσάλβες

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Στόουνς, Ρ. Ντίας, Λαπόρτ, Ζ. Κανσέλο, Ντε Μπρούιν, Ρόντρι, Μ. Σίλβα, Μαχρέζ, Φοντέν, Στέρλινγκ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σρτζαν Γιοβάνοβιτς (Σερβία)

Το πρόγραμμα της φάσης των «16»

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΣΗΜΕΡΑ

22.00: Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης

22.00: Σπόρτινγκ Λισσαβόνας – Μάντσεστερ Σίτι

ΑΥΡΙΟ

22.00: Σάλτσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου

22.00: Ίντερ – Λίβερπουλ

22/2: Τσέλσι – Λιλ

22/2: Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους

23/2: Μπενφίκα – Άγιαξ

23/2: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

ΟΙ ΡΕΒΑΝΣ

8/3: Λίβερπουλ – Ίντερ

8/3: Μπάγερν – Σάλτσμπουργκ

9/3: Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν

9/3: Μάντσεστερ Σίτι – Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

15/3: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

15/3: Άγιαξ - Μπενφίκα

16/3: Γιουβέντους - Βιγιαρεάλ

16/3: Λιλ – Τσέλσι

*** Η κλήρωση της προημιτελικής αλλά και της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ θα διεξαχθεί στις 18 Μαρτίου στη Νιόν της Ελβετίας.