Μάντσεστερ Σίτι: Τρεις αγωνιστικές στον Γουόκερ, χάνει τα ματς με την Σπόρτινγκ

Ο Κάιλι Γουόκερ της Μάντσεστερ Σίτι τιμωρήθηκε από την UEFA με 3 αγωνιστικές για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο ματς με την Λειψία για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι: Τρεις αγωνιστικές στον Γουόκερ, χάνει τα ματς με την Σπόρτινγκ

Η Μάντσεστερ Σίτι θα πάει με μια σημαντική απώλεια στις αναμετρήσεις με την Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας Σπόρτινγκ για την φάση των ''16'' του Champions League αφού η UEFA τιμώρησε τον Κάιλι Γουόκερ με 3 αγωνιστικές.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος φουλ-μπακ είχε αντικρίσει την κόκκινη κάρτα για χτύπημα στον Αντρέ Σίλβα στο 83' της αναμέτρησης απέναντι στην Λειψία για την 6η αγωνιστική των ομίλων και μετά το παιγνίδι δήλωσε:

«Η κόκκινη που δέχθηκα ήταν πολύ κακή κρίση, ένα χαζό λάθος που ένας 31χρονος δεν θα έπρεπε να κάνει με βάση τα παιγνίδια που έχω παίξει. Αλλά είμαι άνθρωπος, κάνω λάθη, μαθαίνω από αυτά και θα ορθοποδήσω.»

Η UEFA την Παρασκευή(28/1) έδωσε στην δημοσιότητα την ποινή που θα κληθεί να εκτίσει ο Άγγλος διεθνής, χαρακτηρίζοντας το χτύπημα στον Πορτογάλο επιθετικό «επίθεση». Από την μεριά της η Μάντσεστερ Σίτι δεν αναμένεται να κάνει έφεση και θα σεβαστεί την απόφαση της ομοσπονδίας.

Οι πρωταθλητές Αγγλίας αντιμετωπίζουν την Σπόρτιγνκ στις 15 Φλεβάρη και 9 Μαρτίου, παιγνίδια στα οποία θα απουσιάσει ο Γουόκερ, ενώ εάν η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα προκριθεί, ο 31χρονος αμυντικός θα χάσει και το πρώτο ματς των Προημιτελικών.