ΠΑΟΚ: Χλωμή η... βασιλεία του στο Champions League

Με γκολ των Κάνιας και Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε της Βασιλείας 2-0 αλλά ένα γκολ του Αγιέτι στο 82΄ έκανε χλωμή την πρόκρισή του στα πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΠΑΟΚ: Χλωμή η... βασιλεία του στο Champions League

Ο ΠΑΟΚ μπήκε μουδιασμένα στο ματς και κινδύνεψε δυο φορές να βρεθεί πίσω στο σκορ. Προοδευτικά όμως πήρε τον έλεγχο του αγώνα και όταν ο Κάνιας έριξε την ρουκέτα του στο 32΄ (1-0) έγινε το απόλυτο αφεντικό του αγώνα.

Στο β’ ημίχρονο ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Λημνιό για το 2-0 αλλά δεν απογοητεύτηκε. Πίεσε και έστω και στο 80΄ πέτυχε στο στόχο του ύστερα από συνδυασμό των Λημνιού και Πρίγιοβιτς και ωραία εκτέλεση του Σέρβου.
Τη στιγμή όμως που η Τούμπα ήταν στο πόδι, η Βασιλεία…έπιασε στον ύπνο τους γηπεδούχους με τον Αγιέτι (ο ίδιος είχε χάσει μεγάλη ευκαιρία στο τέλος του α’ μέρους) και μείωσε σε 2-1 αναπτερώνοντας τις ελπίδες των Ελβετών για πρόκριση στα πλέι οφ, εκεί όπου περιμένει η Σπαρτάκ Μόσχας.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο Τούμπας
ΠΑΟΚ-Βασιλεία 2-1
Σκόρερ: 32΄ Κάνιας, 80΄ Πριγιοβιτς- 82΄ Αγιέτι
Διαιτητής: Μάντλεϊ (Αγγλία)
Κάρτες: Ντιέ, Φράι


Συνθέσεις

ΠΑΟΚ: (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Κάνιας, Μαουρίσιο, Ζαμπά (72’ Ελ Καντουρί), Πέλκας, Λημνιός, Πρίγιοβιτς (83’ Ουάρντα)

Βασιλεία (Βίκι): Ομλίν, Φράι, Σούτσι, Μπαλάντα, Πετρέτα (44’ Κάιζερ), Τζούφι, Ντιέ, Ριβέρος, Ομπερλίν (62’ Καλούλου), Στόκερ, Αγιέτι 6 (90’+4’ Μπουά)