Σε καραντίνα ο Κόβασιτς στην Τσέλσι

Δίχως τον Ματέο Κόβασιτς θα παραταχθεί η Τσέλσι στο αυριανό (8/12) της παιχνίδι με αντίπαλο την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, καθώς ο Κροάτης μέσος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Σε καραντίνα ο Κόβασιτς στην Τσέλσι

Μεγάλωσε ακόμα περισσότερο ο «πονοκέφαλος» για τον προπονητή της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, τόσο ενόψει του αυριανού (8/12) ματς με αντίπαλο την Γιουβέντους για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League όσο και για τους προσεχείς αγώνες της ομάδας στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Ματέο Κόβασιτς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό στον τελευταίο έλεγχο που έγινε στο «στρατόπεδο» των «μπλε» και έπειτα από αυτή την εξέλιξη θα μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους για περίπου δύο εβδομάδες.

Πέρα από τον Κροάτη μέσο, στην Τσέλσι δεν υπολογίζονται και οι «λαβωμένοι» Καντέ, Τσίλγουελ, Τσαλόμπα, ενώ για το αυριανό παιχνίδι αμφίβολη είναι και η συμμετοχή των Αλόνσο, Χάβερτς, Ζορζίνιο.

Σημειώνεται ότι οι λονδρέζοι θα επιδιώξουν αύριο κόντρα στη Γιουβέντους να τερματίσουν στην πρώτη θέση του ογδόου ομίλου του Champions League, ενώ στην Premier League o Κόβασιτς θα μείνει εκτός από τα παιχνίδια κόντρα σε Λιντς, Έβερτον και Γουλβς.