Λίβερπουλ: Το μαυρισμένο μάτι του Τσιμίκα πριν την Ατλέτικο (vid)

Με μαυρισμένο μάτι εμφανίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας στην τελευταία προπόνηση της Λίβερπουλ, πριν τον αγώνα με την Ατλέτικο για το Champions League. Τον Ρόμπερτσον κατηγορούσαν (αστειευόμενοι) οι οπαδοί των «κόκκινων».

Λίβερπουλ: Το μαυρισμένο μάτι του Τσιμίκα πριν την Ατλέτικο (vid)

Αντίστροφα έχει ξεκινήσει αν μετρά ο χρόνος για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Άνφιλντ», στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League. Στην αποστολή των «κόκκινων» για την συγκεκριμένη αναμέτρηση βρίσκεται και ο Κώστας Τσιμίκας.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσαν οι φωτογραφίες που «ανέβηκαν» στο διαδίκτυο από την τελευταία προπόνηση της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, εκεί όπου ο Έλληνας άσος εμφανίστηκε με… μαυρισμένο μάτι. Η Λίβερπουλ δεν διευκρίνισε αν ο 25χρονος αμυντικός είχε κάποιο ατύχημα, ωστόσο ο παίκτης πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας.

Μάλιστα, κάποιοι οπαδοί της αγγλικής ομάδας κατηγόρησαν αστειευόμενοι τον συμπαίκτη του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ, Άντριου Ρόμπερτσον, με μηνύματά τους στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιας και οι δύο παίκτες διεκδικούν τη θέση του βασικού στο αριστερό άκρο της άμυνας των «κόκκινων».

Δείτε το σχετικό βίντεο: