Αγκουέρο: «Γι’ αυτό δεν πήρα το «10» του Μέσι…»

Ο Σέρχιο Αγκουέρο μίλησε για την επιλογή του αριθμού «19» στην φανέλα του στην Μπαρτσελόνα και τον λόγο που δεν επέλεξε το «10» του Λιονέλ Μέσι.

Αγκουέρο: «Γι’ αυτό δεν πήρα το «10» του Μέσι…»

Τον λόγο που δεν πήρε τη φανέλα με το νούμερο «10» του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα, έπειτα από την αποχώρηση του τελευταίου από τον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Σέρχιο Αγκουέρο.

Ο 33χρονος επιθετικός έκανε το ντεμπούτο του στους «μπλαουγκράνα» φορώντας το «19» στην πλάτη την περασμένη Κυριακή (17/10), όταν μπήκε ως αλλαγή στο 87’ στο νικηφόρο (3-1) παιχνίδι της ομάδας του με αντίπαλο την Βαλένθια, για την 9η αγωνιστική της La Liga.

«Είναι ο αριθμός που φορούσα κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου κάτω των 20 ετών στην Ολλανδία (σ.σ. το «19») και επίσης στην εθνική ομάδα. Ο Μέσι είχε το «10» και όταν ο Πικέ και άλλοι άνθρωποι στον σύλλογο μου είπαν να το φορέσω εγώ, είχα ήδη ζητήσει το «19».

Άλλωστε το «10» ταιριάζει περισσότερο στον Ανσού Φατί. Επέστρεψε με ενθουσιασμό, είναι νέος και έχει ταλέντο που πρέπει να προσθέσει σε αυτό που έχουμε», σημείωσε ο Αγκουέρο στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (20/10) αγώνα της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου για το Champions League.