Λυκογιάννης: «Έγιναν περίεργα πράγματα τα τελευταία 5 λεπτά»

Ο Άρης Λυκογιάννης γνώρισε την ήττα με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Ιγκοκέα - Άφησε αιχμές όμως για πράγματα που έγιναν τα τελευταία πέντε λεπτά στον αγώνα.

Λυκογιάννης: «Έγιναν περίεργα πράγματα τα τελευταία 5 λεπτά»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε: «Προφανώς είμαστε λίγο απογοητευμένοι… Πιστεύω ότι γενικά, κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ελέγξαμε το ρυθμό, δεν επιτρέψαμε πόντους στον αιφνιδιασμό στον αντίπαλο μας.

Στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα, βρήκαμε ελεύθερα σουτ. Είχαμε καλά ποσοστά.

Στα πέντε τελευταία λεπτά, συνέβησαν πολλά παράξενα πράγματα. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ, δεν είχαμε καθαρό μυαλό επιθετικά, παρότι βάλαμε δύο μεγάλα τρίποντα. Πρώτα απ’ όλα, κάποια επιθετικά ριμπάουντ και μερικά κρίσιμα τρίποντα που έβαλε η Ιγκοκέα, μας έκαναν μεγάλη ζημιά στην ψυχολογία μας στο τέλος. Αυτό ήταν το καθοριστικό.

Δεν θέλω να ψάξω για δικαιολογίες, αλλά πρέπει να πω ότι σε ένα τόσο κλειστό παιχνίδι, δεν είμαι ικανοποιημένος από το γεγονός ότι τα φάουλ στην τελευταία περίοδο, τα φάουλ να είναι 1-5. Δεν είναι κάτι φυσιολογικό για μια μεγάλη διοργάνωση όπως αυτή, με τόσο δυνατές ομάδες. Συγχαρητήρια στην Ιγκοκέα».

Καταλήγοντας ο Λυκογιάννης είπε: «Πρέπει να πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πιστεύω ότι χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη σήμερα. Πάντα το πρώτο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο για το γηπεδούχο, γιατί έχει τη μεγαλύτερη πίεση. Θα είναι ένας δύσκολος όμιλος και παιχνίδι με το παιχνίδι, θα δούμε πως θα πάει».