Μπουσκέτς: «Το πιο εύκολο είναι να φύγει ο προπονητής»

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στην Πορτογαλία από την Μπενφίκα και όπως είναι λογικό ο τεχνικός της Ρόναλντ Κούμαν βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο «στόχαστρο». 

Μπουσκέτς: «Το πιο εύκολο είναι να φύγει ο προπονητής»

Ο εκ των αρχηγών της Μπαρτσελόνα, Σέρχιο Μπουσκέτς μετά τη βαριά ήττα από την Μπενφίκα υποστήριξε πως η πιο εύκολη απόφαση είναι η απομάκρυνση του προπονητή Ρόναλντ Κούμαν, από την ομάδα ωστόσο ξεκαθάρισε πως η ευθύνη βαραίνει τους πάντες στον σύλλογο της Βαρκελώνης.

«Το πιο εύκολο πράγμα είναι να λες να φύγει ο προπονητής. Το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο όμως είμαστε όλοι υπεύθυνοι για αυτό. Είμαστε σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτή είναι η αλήθεια», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σέρχιο Μπουσκέτς.

Για το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα δεν έχει βαθμό, μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές, μετρώντας ισάριθμες ήττες από Μπάγερν και Μπενφίκα, είπε: «Πρέπει να νικήσουμε τα δύο επόμενα ματς με τη Ντιναμό Κιέβου. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά και να βελτιωθούμε πολύ. Δεν είμαστε δυνατοί. Ούτε αμυντικά είμαστε δυνατοί αλλά ούτε και επιθετικά. Μετά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε με φάσεις. Όμως δεν ήμασταν καλοί και ο αντίπαλος το αξιοποίησε αυτό».

Η Μπαρτσελόνα έτσι όπως έχει εξελιχθεί ο όμιλος και με την Μπάγερν να είναι το φαβορί για την πρωτιά, θέλει τώρα πάση θυσία δύο νίκες με την Ντιναμό και φυσικά δύο ήττες της Μπενφίκα από τους Γερμανούς.