Αποθέωση Αθανασιάδη μετά το Ρεάλ - Σέριφ 1-2: «Στο δεύτερο γκολ ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάματα»

Οι παίκτες της Σέριφ Τίρασπολ προσπαθούσαν να συνειδητοποιήσουν τι έχουν πετύχει στο Μπερναμπέου, ενώ ο κορυφαίος της αναμέτρησης, Γιώργος Αθανασιάδης, γνώριζε την αποθέωση για την εμφάνισή του.

Αποθέωση Αθανασιάδη μετά το Ρεάλ - Σέριφ 1-2: «Στο δεύτερο γκολ ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάματα»

Ο Έλληνας τερματοφύλακας, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο του MVP στην αναμέτρηση Ρεάλ - Σέριφ, δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος για το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να παίζεις κόντρα στη Ρεάλ, μια από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου αλλά καταφέραμε να την κερδίσουμε και αυτό μας κάνει όλους χαρούμενους".

Κανείς δεν φανταζόταν πως η Σέριφ θα έχει έξι πόντους μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια, τι σκέφτεσαι;

"Δεν βλέπουμε ακόμα το μέλλον είμαι χαρούμενος που πήραμε σήμερα τους βαθμούς και πλέον έχουμε έξι πόντους. Έχουμε ακόμα δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας".

Για το πώς ένιωσε στο δεύτερο γκολ της Σέριφ;

"Στο δεύτερο γκολ ήμουν έτοιμος να βάλω τα κλάματα αλλά όλα είναι όλα εντάξει τώρα".

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ

Το όνειρό τους ζουν οι φίλοι της Σέριφ Τίρασπολ, καθώς η ομάδα τους... πάει «τρένο» στην «παρθενική» της συμμετοχή στους ομίλους του Champions League.


Το ματς με τη Ρεάλ το έζησαν έντονα και αρκετοί το παρακολούθησαν από γιγαντοοθόνη στο γήπεδό της.

Η λήξη της αναμέτρησης τους βρήκε να πανηγυρίζουν, εύλογα, τη μεγάλη της νίκη με 2-1 και η συνέχεια του «πάρτι» δόθηκε στους δρόμους του Τίρασπολ. Οι Αθανασιάδης, Κολοβός τους έδωσαν μία... ωραία αφορμή να ξενυχτήσουν.

MVP, MVP, MVP

Το εορταστικό κλίμα για την Σέριφ ξεκίνησε απο τα αποδυτήρια του Σαντιάγκο Μπερναμπέου μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ρεάλ και το κεντρικό πρόσωπο ήταν ο Γιώργος Αθανασιάδης. Ο γκολκίπερ της Σέριφ... είχε κατεβάσει ρολά και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 2-1. Εύλογα ανακηρύχθηκε MVP του αγώνα, αλλά όχι μόνο από την UEFA. Γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του, που του φώναζαν «MVP, MVP» «Μπράβο παικταρά» και έβαζαν seflies μαζί του!