Ποτσετίνο: «Με Μέσι και Βεράτι κόντρα στη Σίτι»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, επιβεβαίωσε την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, ενόψει και του αυριανού (28/9) αγώνα με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League.

Ποτσετίνο: «Με Μέσι και Βεράτι κόντρα στη Σίτι»

Έτοιμος για την επανεμφάνισή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Παρί Σεν Ζερμέν είναι ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος ξεπέρασε πλέον πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.

Ο Αργεντινός επιθετικός πήρε μέρος και στη σημερινή προπόνηση και ο προπονητής του στους «πρωτευουσιάνους», Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, επιβεβαίωσε ότι θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το αυριανό (28/9) ματς με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι στο Παρίσι για το Champions League.

«Θα επιβεβαιώσουμε την ενδεκάδα αύριο. Θα είναι όμως αύριο στην ομάδα. Ήταν 20 χρόνια στη Βαρκελώνη, είναι φυσιολογικό να νιώθει σαν στο σπίτι του εκεί, ενώ εδώ, όλα είναι νέα για αυτόν. Δεν έφτασε πολύ καιρό πριν», είπε σχετικά ο Ποτσετίνο για το Μέσι, ο οποίος απουσίασε από δύο αναμετρήσεις πρωταθλήματος της Παρί εξαιτίας του προβλήματος που αντιμετώπιζε στο γόνατό του.

Παράλληλα, ο Αργεντινός προπονητής της Παρί επιβεβαίωσε και την επιστροφή του Μάρκο Βεράτι στην δράση, καθώς ο Ιταλός μέσος αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του.

«Προπονήθηκε καλά τις τελευταίες ημέρες και πιστεύουμε ότι θα μπορέσει να είναι στην ομάδα. Δεν έχουμε αποφασίσει για την 11άδα που θα ξεκινήσει, αλλά θα μπορούσε να είναι εκεί», ήταν το σχόλιό του στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.