Σιμεόνε: «Πρέπει να γίνουμε ξανά ο εαυτός μας»

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, αναφέρθηκε στο αυριανό (28/9) παιχνίδι των «ροχιμπλάνκος» με αντίπαλο τη Μίλαν για το Champions League.

Σιμεόνε: «Πρέπει να γίνουμε ξανά ο εαυτός μας»

Στο μεγάλο παιχνίδι της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Μίλαν στο «Τζιουζέπε Μεάτσα» στρέφονται αύριο (28/9) όλα τα βλέμματα στον δεύτερο όμιλο του Champions League. «Ροχιμπλάνκος» και «ροσονέρι» κοντράρονται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στο γκρουπ, με στόχο την πρώτη τους νίκη στην φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Η Ατλέτικο ξεκίνησε την πορεία της στον θεσμό με την «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Πόρτο (0-0), ενώ στο πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει μόλις μία νίκη στα τρία τελευταία της παιχνίδια. Ο προπονητής της, Ντιέγκο Σιμεόνε, έκρουσε… τον κώδωνα στους παίκτες του ενόψει του αγώνα με τη Μίλαν και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του πρέπει αν βρει ξανά τον καλό της «εαυτό».

«Θα πρέπει να επιστρέψουμε και να ξαναγίνουμε ο εαυτός μας και να είμαστε προσεκτικοί και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Χρειάζεται να είμαστε πιο επιθετικοί. Είμαστε σε καλή ψυχική κατάσταση, είμαστε έμπειροι και έχουμε χαρακτήρα. Με την Μίλαν θα είναι ένα σημαντικό ματς», είπε αρχικά και πρόσθεσε κλείνοντας:

«Η Μίλαν είναι μία νεανική και δυναμική ομάδα, που παίζει καλά και παίρνει αποτελέσματα. Έχει παίξει εκτός έδρας απέναντι στην Λίβερπουλ και έχει έναν προπονητή που μεταδίδει τις ιδέες του και αυτό φαίνεται.

Θα είναι δύσκολα αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να τους κάνουμε ζημιά. Θα παίξουμε με ηρεμία ξέροντας πως αντιμετωπίζουμε μία γρήγορη ομάδα, που είναι γεμάτη από ταλέντο και η οποία παίζει κάθετο ποδόσφαιρο».