Ποκετίνο: «Βγάζω το καπέλο στην Κλαμπ Μπριζ. Περιμένουμε τα νεότερα για Εμπαπέ»

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Μαουρίσιο Ποκετίνο, αναφέρθηκε στην εμφάνιση της ομάδας του μετά το 1-1 με την Κλαμπ Μπριζ στο Champions League, αλλά και τον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ στο παιχνίδι.

Ποκετίνο: «Βγάζω το καπέλο στην Κλαμπ Μπριζ. Περιμένουμε τα νεότερα για Εμπαπέ»

Προβληματισμένος για την εικόνα που έδειξε η Παρί Σεν Ζερμέν στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών της στο Champions League παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «πρωτευουσιάνων», Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Η γαλλική ομάδα ξεκίνησε με ισοπαλία (1-1) κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο την πορεία της στην διοργάνωση, ενώ, σαν να μην έφτανε αυτό, είδε και τον Κιλιάν Εμπαπέ να τραυματίζεται και να αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο.

Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της Παρί κάνουν λόγο για διάστρεμμα στον αστράγαλο, ωστόσο άπαντες περιμένουν τα νέα αποτελέσματα των εξετάσεων του ποδοσφαιριστή, που θα δείξουν και το διάστημα που θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους.

«Κανείς στην ομάδα δεν είναι ικανοποιημένος με την εμφάνιση ή το αποτέλεσμα. Πήγαμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όλους τους βαθμούς και όχι μόνο έναν. Βγάζω το καπέλο στην Κλαμπ Μπριζ. Το ήθελαν περισσότερο από εμάς και το άξιζαν. Δεν νομίζω ότι οι αντίπαλοι μας επεβλήθησαν, είχαμε την κατοχή, αλλά υπήρχαν σημεία του παιχνιδιού όπου ήταν καλύτεροι από εμάς. Αρχίσαμε το παιχνίδι καλά, είχαμε τον έλεγχο, αλλά μετά το πρώτο γκολ, λίγες ενέργειες τους έδωσαν τη δυνατότητα να το πιστέψουν.

Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι το αμυντικό παιχνίδι των επιθετικών, αλλά ότι πρέπει να είμαστε πιο σταθεροί σε όλους τους τομείς. Είμαι ικανοποιημένος με την αμυντική τους δουλειά στο γήπεδο. Το πρόβλημα δεν είναι εκεί, αλλά στο γεγονός ότι δεν ήμασταν αρκετά δυνατοί για έναν αγώνα Champions League. Δεχθήκαμε ένα γκολ που ήταν δύσκολο να αποδεχθούμε. Πρέπει να βελτιωθούμε και να βρούμε ισορροπία. Το έχω ξαναπεί, αλλά πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι. Είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του Μέσι. Έδειξε θέληση και προσαρμοστικότητα», σημείωσε ο Αργεντινός.

Όσον αφορά τον τραυματισμό του Εμπαπέ, είπε: «Ακόμα δεν ξέρουμε πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του. Τα αποτελέσματα των εξετάσεών του θα δείξουν την κατάσταση και ελπίζω να έχουμε νέα το δυνατό συντομότερα».