Γιουβέντους: Απών ο Κιέζα από την πρεμιέρα με τη Μάλμε στο Champions League

Χωρίς τον Φεντερίκο Κιέζα, ο οποίος δεν κατόρθωσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, θα αγωνιστεί η Γιουβέντους με αντίπαλο τη Μάλμε στη Σουηδία για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Γιουβέντους: Απών ο Κιέζα από την πρεμιέρα με τη Μάλμε στο Champions League

Οι ενοχλήσεις στο πόδι και πιο συγκεκριμένα στον μηρό δεν θα επιτρέψουν τελικά στον Φεντερίκο Κιέζα να ενισχύσει τη Γιουβέντους προκειμένου η ιταλική ομάδα να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Μάλμε αύριο (14/9), στον αγώνα που ξεκινά στις 22:00.

Σε αυτόν τον πρώτο αγώνα της για τους ομίλους του φετινού Champions League η Γιούβε δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις πολύτιμες αγωνιστικές υπηρεσίες του Ιταλού διεθνούς εξτρέμ. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη απουσία του 23χρονου Κιέζα, ο οποίος είχε χάσει και το σαββατιάτικο (11/9) ντέρμπι πρωταθλήματος με τη Νάπολι στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-1.

Ο Κιέζα θα παρακολουθήσει λοιπόν τον ευρωπαϊκό αγώνα της Γιουβέντους από την... τηλεόραση του σπιτιού του, όπως άλλωστε και ο έτερος τραυματίας συνονόματός του Φεντερίκο Μπερναρντέσκι.