Στους ομίλους του Champions League, με Βλαχοδήμο, η Μπενφίκα, πέρασε τη Λουντογκόρετς η Μάλμε (hls)!

Mε τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις η Μπενφίκα πήρε 0-0 στο Αϊντχόφεν και σε συνδυασμό με το 2-1 της Λισσαβώνας βρέθηκε στους ομίλους του Champions League. Όπως κι οι Μάλμε (παρότι έχασε 2-1 στη Βουλγαρία από τη Λουντογκόρετς αφού είχε νικήσει 2-0 στη Σουηδία), Γιούνγκ Μπόις (ξανανίκησε 3-2 την Φερεντσβάρος)

Στους ομίλους του Champions League, με Βλαχοδήμο, η Μπενφίκα, πέρασε τη Λουντογκόρετς η Μάλμε (hls)!

Με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που είχε σπουδαίες επεμβάσεις, η Μπενφίκα κράτησε στο 0-0 την Αϊντχόφεν αν και έπαιζε με 10 παίκτες για πάνω από 60 λεπτά και... πέταξε στους ομίλους του Champions League!

Οι Λουζιτανοί υπερασπίστηκαν επιτυχημένα το 2-1 στο πρώτο ματς των πλέι οφς και θα είναι παρόντες στην κλήρωση της Πέμπτης (26/08)

Ο Έλληνας κίπερ ήταν ανίκητος σταματώντας τον Μαντουέκε στο 42' στο μεταξύ τους τετ α τετ αλλά και τον Βερτέσεν, δις, στην ίδια φάση του 85ου λεπτό.

Οι Ολλανδοί είχαν το αριθμητικό πλεονέκτημα από το 33ο λεπτό λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λούκας Βερίσιμο, όμως δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση έχοντας για μοιραίο τον Έραν Ζάχαβι που έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι μπροστά σε ανυπεράσπιστη εστία στο 62'.

Στους ομίλους πλην των Πορτογάλων προκρίθηκαν και οι Μάλμε (παρότι έχασε 2-1 στη Βουλγαρία από τη Λουντογκόρετς, αφού είχε νικήσει 2-0 στη Σουηδία), Γιούνγκ Μπόις (ξανανίκησε 3-2 την Φερεντσβάρος και στην Ουγγαρία).

Με 10 από το 64' οι γηπεδούχοι στην «Φέρεντς Πούσκας Αρένα», λόγω αποβολής του Λαϊντουνί.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της Τρίτης (24/8):

Φερεντσβάρος -Γιουνγκ Μπόις 2-3 (2-3)
(18' Βίνγκο, 27' Ράιαν Μμαέε - 4' Ζέσιγκερ, 56' Φάσναχτ, 93' Μαμπιμπί)

Αϊντχόφεν - Μπενφίκα 0-0 (1-2)

Λουντογκόρετς - Μαλμε 2-1 (0-2)
(10' Νεντιαλκόφ, 60' πεν. Σωτηρίου - 42' Μπιρμαντσέβιτς)

ΤΕΤΑΡΤΗ (25/08)
22:00

Μπρόντμπι - Σάλτσμπουργκ (1-2)

Σαχτάρ Ντόνετσκ- Μονακό (1-0)

Ντίναμο Ζάγκρεμπ – Σέριφ Τίρασπολ (0-3)

*Με τονισμένα οι ομάδες που προκρίθηκαν στην παρένθεση τα σκορ των πρώτων αγώνων.