Κοντά στον Μπρούνο η Σέριφ Τιρασπόλ!

Μετά τους Δημήτρη Κολοβό και Γιώργο Αθανασιάδη, η Σέριφ Τιρασπόλ είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει κι άλλον παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα, τον Μπρούνο του Άρη!

Κοντά στον Μπρούνο η Σέριφ Τιρασπόλ!

Ο Μπρούνο όλα δείχνουν ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Άρη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αναμένεται να μείνει ελεύθερος κιόλας.

Ωστόσο, δεν φαίνετα ότι θα αργήσει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, καθώς ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός απασχολεί πολύ σοβαρά την Σέριφ Τιρασπόλ, η οποία είναι πολύ κοντά στο να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της σε ομίλους Champions League.

Θυμίζουμε ότι στους Μολδαβούς αγωνίζονται οι Δημήτρης Κολοβός και Γιώργος Αθανασιάδης, οι οποίοι έπαιξαν κομβικό ρόλο στο 3-0 επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα πλέι οφ του Champions League.

Ο Μπρούνο που από το 2018 βρίσκεται στην χώρα μας (Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Άρης), ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες και θα έχει την ευκαιρία να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, φορώντας κατά πάσα πιθανότητα τη φανέλα των πρωταθλητών Μολδαβίας.