Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Καμία δικαιολογία

ΡΑΖΓΚΡΑΝΤ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος το βράδυ της Τρίτης (10/8, 21:00, Mega) να πάρει την πρόκριση κόντρα στη Λουντογκόρετς και να κάνει ακόμα ένα βήμα για τους ομίλους του Champions League

Λουντογκόρετς - Ολυμπιακός: Καμία δικαιολογία

Εάν δεν είχε αλλάξει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, τώρα θα μιλούσαμε για σαφέστατο προβάδισμα πρόκρισης της Λουντογκόρετς έναντι του Ολυμπιακού. Τώρα, όμως, δεν ισχύει αυτό, αφού το 1-1 του πρώτου αγώνα δεν δίνει κανένα πλεονέκτημα στην πρωταθλήτρια Βουλγαρίας. Η αποψινή αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες αναμένεται να είναι μία μεγάλη μάχη για ένα εισιτήριο στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τον Ολυμπιακό ο πρώτος μεγάλος στόχος της φετινής σεζόν είναι η πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Είναι αλήθεια ότι έχουν παρουσιαστεί αρκετά εμπόδια στην ομάδα του Πειραιά.

Έχασε αρκετούς ποδοσφαιριστές στα προηγούμενα τρία παιχνίδια και όλα αυτά επηρέασαν και την απόδοση και την εικόνα της στα ματς που έχει παίξει. Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά αυτό το καλοκαίρι, αλλά είναι υποχρεωμένος να πάρει την πρόκριση στα πλέι οφ.

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς και ειδικά για την αποψινή αναμέτρηση που άπαντες είναι στη διάθεσή του. Οι «ερυθρόλευκοι» από τη στιγμή που συζητούν για παρουσία στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είναι υποχρεωμένοι να περάσουν το εμπόδιο της Λουντογκόρετς.

Ναι μεν η πρωταθλήτρια Βουλγαρίας δεν είναι σαν τη… Νέφτσι, αλλά από την άλλη δεν είναι και θηρίο για να σταματήσει τους Πειραιώτες. Είναι μία ομάδα που δεν αξίζει να υποτιμηθεί, αλλά από την άλλη δεν δικαιολογεί καμία απολύτως αποτυχία.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησαν για «τελικό» και ξέρουν πως η νίκη είναι μονόδρομος σε αυτόν. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει σημαντικές προκρίσεις τα τελευταία χρόνια και τώρα καλείται να κάνει ακόμα μία στο γήπεδο της Λουντογκόρετς, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες και προβλήματα τον ταλανίζουν.